Sfaturile unui Gift Concierge despre cum să surprinzi dăruind cadouri corporate, în mediul de afaceri

Ce fel de cadouri corporate oferim partenerilor de afaceri și expaților?

Atunci când ai un partener bun de afaceri, cea mai bună idee este să-l lași să știe acest lucru și să-i arăți cât de mult înseamnă relația dintre voi.

Primul secret care face diferența atunci când oferi cadouri partenerilor de business este personalizarea. Este ideal ca pentru partenerii de afaceri speciali, care sunt mai aproape de business-ul tău, să nu alegi același cadou standard de sărbători, pe care îl vei alege și pentru ceilalți 20 de parteneri ai tăi. Tratamentul preferențial este cheia și aici nu ne referim neapărat la bugetul alocat, ci la felul în care alegi și „împachetezi” povestea cadoului.

De asemenea, cum menționam și la începutul articolului, un alt mic truc este să oferi cadourile fără o ocazie anume, în afara sezoanelor de sărbători. Faptul că te-ai gândit să-ți arăți recunoștința și dorința de a continua parteneriatul în afara sezoanelor tradiționale de cadouri va face cu atât mai mult diferența.

Cadouri precum șampania rară (pe care o poți oferi în urma unei reușite comune), statuetele de bronz, ceasurile de birou deosebite sau seturile de șah (simbol al parteneriatelor și proiectelor strategice) sunt ideale pentru partenerii mai importanți pentru business-ul tău.

Pentru mai multe idei de cadouri corporate și pentru consultanță în oferirea lor, poți vizita my-man.ro online sau poți face o vizită în showroom-ul MyMan de pe Bd. Ferdinand I nr 47.

  • 13
  •  
  •  
  •  
  •