Bogdan Gabor este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară

Bogdan Gabor este noul presedinte al Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara

Cele 15 companii, agenți de muncă temporară autorizați care fac parte din ARAMT sunt în ordine alfabetică: Adecco România, APT Work Service, Best Personal Services, Gi Group, HRP Leasing, Human Resources Specialists, Human Solutions, Humangest, IHM Total Consult, Lugera, ManpowerGroup România, Professional, Smartree România, Quanta România și Work Support Agency.

Membrii ARAMT derulează circa 70% din activitățile de muncă temporară din România, înregistrând la finele anului 2017 o cifră de afaceri de aproximativ 305 milioane de euro, în creștere cu peste 70 de milioane de euro, comparativ cu 2016.

Peste 61.000 de persoane au fost angajate în regim de muncă temporară în 2017, conform statisticilor Asociației Române a Agenților de Muncă Temporară. În 2010, în România se înregistrau 30.000 de angajați temporar. Rata de penetrare a muncii temporare pe piața forței de muncă rămâne în continuare redusă în România (0.3%), de peste zece ori mai mică decât în Marea Britanie, unde atinge 3.8% și de aproape de 6 ori mai mică decât media Uniunii Europene (1.9%).

Despre Bogdan Gabor

Este absolvent al Facultății de Știinte Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș Bolyai. A absolvit în 2017 și cursurile unui program Executive MBA din cadrul Universității Hull din Marea Britanie. Bogdan Gabor s-a alăturat echipei Lugera The People Republic în octombrie 2010, iar în octombrie 2012 a fost numit director regional de vânzări și operațiuni pe zona de nord-vest a țării. De la începutul lunii august 2016, a preluat rolul de director național de operațiuni, iar după doi ani pe cea de Country Manager.

Lugera este unul dintre membrii fondatori ARAMT.

Citește și: Costin Nistor – numit Managing Director al biroului BNP Paribas Real Estate România

  •  
  •  
  •  
  •  
  •