Dan Cristian Baloi se alătură echipei P3 în România, ca Head of Acquisitions and Development

P3 l-a numit pe Dan Cristian Baloi ca noul Director de Achizitii si Dezvoltare

P3, investitorul și dezvoltatorul pan-european de proprietăți logistice, l-a numit pe Dan Cristian Baloi ca noul Director de Achiziții și Dezvoltare. Dan va fi responsabil cu implementarea strategiei de creștere a portofoliului P3 în România, prin dezvoltarea de noi proiecte atât în București, cât și în alte părți ale țării.

“Suntem foarte bucuroși că Dan se alătură echipei noastre din România. El are o experiență vastă în piața imobiliară și de construcții din România și suntem convinși că, prin experiența, cunoștințele și determinarea lui, va juca un rol important în atingerea obiectivelor de creștere a portofoliului P3 în România”, spune Sînziana Pardhan, Director General al P3 în România.

Dan are mai mult de zece ani de experiență în domeniul Real Estate. El vine de la GSE Romania, unde a fost Business Development Director, din 2017. Înainte, a lucrat ca Business Development Director la Tebodin România, unde era responsabil de managementul de proiect pentru clienți locali și internaționali din sectoare precum agroalimentar, energie, petrol și gaze, industrie și proprietăți. “Aștept cu nerăbdare această nouă provocare din viața mea și sunt încântat să mă alătur uneia dintre cele mai profesioniste și dinamice echipe din sectorul logistic din România”, spune Dan Cristian Baloi.

Dan Cristian Baloi are o diplomă de Master în Relații de Muncă la Universitatea din București și o diplomă în Finanțe și Bănci de la Universitatea Titu Maiorescu.

P3 este un investitor, proprietar, dezvoltator și manager pe termen lung de proprietăți logistice.

P3 are sediul central în Praga și birouri în alte opt țări din Europa. Echipa noastră de peste 135 de specialişti în Real Estate ajută clienții dintr-o gamă variată de sectoare cu selecția locațiilor, asigurarea autorizațiilor, achiziții și construcții, precum și servicii de management al proprietății.

Citește și: Smartree Romania va avea un nou CEO: Alexandra Peligrad, actual Chief Financial Officer al companiei