Interact – la majorat

[shareaholic app="share_buttons" id="15618082"]
Nu asteptati sa tratți o asemenea lectie de viata pentru a va bucura de fiecare zi!

Compania de consultanţă şi formare profesională Interact își serbează majoratul pe piața de training din România, un mediu competitiv, la maturizarea căruia contribuie de 18 ani cu programe dedicate dezvoltării personale și organizaționale.

Aflată în top 5 jucători pe piața de training din România, Interact are parteneriate internaționale și este singura companie din România care oferă certificare Emergenetics®, un instrument multifuncțional prin care organizațiile pot dobândi o viziune clară asupra preferințelor de gândire și comportament ale angajaților și care au impact asupra modului în care lucrează individual și ca echipă, a modului în care dau și primesc feedback, susțin schimbarea etc.

„Când am început, în urmă cu 18 ani, piața de formare profesională abia se contura în România, iar oamenii nu erau familiarizați cu ideea de coaching, personal development, leadership – concepte uzuale astăzi. Ne-am propus atunci să fim catalizatorul schimbării de care orice organizație are nevoie pentru a evolua. Am crescut în același timp cu piața, ne-am maturizat și am creat programe complexe. În prezent, mediul este foarte concurențial, iar prezența noastră în top 5 se datorează eforturilor constante pentru autodepășire, învățare continuă și vocației cultivate pentru transformări”, explică Georgeta Dendrino, Managing Director Interact.

Despre Interact

Interact susține diverse tipuri de programe: simulări de afaceri, management & leadership, executive coaching, marketing, workshopuri de comunicare, strategie, vânzări, eficiență personală etc. Activitatea Interact se bazează pe un know-how dezvoltat la nivel global. Soluțiile oferite provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie și Franta. Lor li se adaugă și experiența locală și de pe piețe emergente.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •