Shadows of leadership

A III a Conferinţă anuală EMCC

11 noiembrie 2014 – Bucureşti, România

Echipa European Coaching and Mentoring Council Romania vă invită în data de 11 noiembrie 2014, la cea de-a III  Conferință EMMC România cu participare internațională, având tema „Shadows of leadership”.

Evenimentul este adresat liderilor, profesioniștilor în coaching & mentoring, profesioniştilor în HR, trainerilor şi consultanților în diverse domenii precum și tuturor celor interesați de domeniul coaching & mentoring şi leadership.

Anul 2014 este un an important pentru EMCC România, deoarece este un an dedicat creşterii organizaţiei şi poziţionării ei ca spaţiu de întalnire al profesioniştilor în coaching şi mentoring precum şi al tuturor celor care vor să investească energie și entuziasm în extinderea culturii coaching-ului și mentoring-ului de înaltă ținută.

Credem că în acest moment avem nevoie de leaderi autentici care să poată dezvolta o cultură a colaborării şi performanţei sustenabile şi ne dorim să contribuim la creşterea acestor bune practici în România.

Onorăm leadershipul şi pe cei care servesc liderii şi le dedicăm conferința noastră de anul acesta, având convingerea că astfel contribuim la o mai bună cunoaștere a coaching-ului în forme ale sale de mare profunzime și eficacitate, la o mai bună cunoaștere între noi, cei interesați de acest domeniu, și, nu în ultimul rând, la facilitarea de noi parteneriate și relații de business.

La această ediție a Conferinței EMCC România, vom avea în mijlocul nostru vorbitori valoroşi în tematica dezvoltării leadershipului din Statele Unite, precum şi vorbitori cu practică relevantă din Romania. Vor fi alaturi de noi Rob Kaiser – Preşedinte Kaiser Leadership Solutions US, Ryan Ross – Vicepreşedinte Global Alliances Hogan International US, Matei Georgescu – psihanalist şi profesor universitar, Bogdan Ion – psihoterapeut şi lector universitar, Anca Mizumschi – poeta şi psihoterapeut, Amalia Sterescu – senior business consultant, Raul Rosu – coach, Rețeaua de Coaching HART.

Gazda şi moderatorul conferinţei va fi Rodica Obancea – Professional Certified Coach, VP EMCC Romania.