Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

MyMan.ro, un magazin de cadouri de lux care a devenit o sursa pentru cadouri unice corporate

Așa că dacă te pregătești să oferi un cadou aniversar, de Crăciun sau de sfârșit de an șefului tău – fie el bărbat sau femeie – descoperă în continuare ce cadouri originale i-ai putea oferi, în funcție de personalitatea pe care o are.

Șefii și șefele tradiționaliști / tradiționaliste

Acești șefi / șefe lucrează în cadrul unei companii de mulți ani și sunt cei / cele care cunosc toate mecanismele care pun afacerea în mișcare.

Persoanele tradiționaliste au deja modul lor de a face lucrurile și nu sunt foarte deschise la schimbare.

Abordarea lor clasică tinde să rămână aceeași de-a lungul timpului și sunt reticenți în a se mai schimba. De aceea, cel mai indicat ar fi să optezi pentru un cadou clasic și cu stil, precum un set de scris vintage, cu pană, sau un stilou elegant.

Șefii cu un stil elegant

Acest tip de șef se remarcă prin atenția deosebită pe care o acordă imaginii sale. Sunt mai mereu îmbrăcați „la patru ace” și radiază profesionalism și competență.

Pentru șefii de acest tip, nu vei da niciodată greș cu o pereche de butoni de cămașă. Poți alege un model clasic sau poți alege un model care să facă referire la hobby-urile sale (butoni de cămașă minge de fotbal, golf, yachting etc.).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •