Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

MyMan.ro, un magazin de cadouri de lux care a devenit o sursa pentru cadouri unice corporate

Șefii și șefele eco-friendly

Mulți lideri sunt, de obicei, preocupați de protecția mediului. Pentru ei, o idee de cadou bună ar fi produsele din plută, cu care categoric le-ai face o supriză plăcută de Crăciun sau cu ocazia aniversării.

Pluta este un material eco-friendly, nu poluează, este foarte rezistent, mai rezistent chiar decât pielea naturală, este impermeabil, nu se prelucrează cu substanțe chimice și se curăță cu mare ușurință. Sunt avantaje pe care un șef preocupat de starea mediului sigur le va aprecia.

Poți merge pe un portofel din plută, geantă de shopping din plută pentru șefă sau un set cu agenda cu coperta din plută – toate cadouri practice, inedite, utile și prietenoase cu mediul.

Șefii și șefele cu simț practic

Liderii pragmatici sunt cei care se concentrează pe ceea ce este practic și pe ceea ce se poate face (nu vorbi) pentru a ajunge la rezultatul dorit. Nu pun mare preț pe etichete și îți cer doar să faci treaba cu responsabilitate.

Un cadou bun pentru un astfel de șef ar fi un accesoriu pe care ar putea să-l integreze natural în viața de zi cu zi și care i-ar fi foarte util.

O borsetă din piele este un accesoriu elegant, un cadou practic pentru orice bărbat, iar mulți o apreciază pentru dimensiunile reduse și versatilitatea ei. Este indicat să oferi acest cadou unui șef cu care ai o relație mai apropiată și al cărui stil vestimentar îl cunoști. De asemenea, poți opta și pentru un set practic cu notes, breloc și suport carduri. Pentru doamnele-șef cu simț practic poți opta pentru ceva asemănător: un mini-rucsac din plută.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •