Ce cadouri să alegi pentru șefi, în funcție de stilul lor de management și modul în care fac business

MyMan.ro, un magazin de cadouri de lux care a devenit o sursa pentru cadouri unice corporate

Șefii și șefele cu gusturi clasice sau iubitori de artă

Biroul șefilor iubitori de obiecte clasice sau iubitori de artă va fi mereu nu doar un loc pentru semnat contracte, ci și un spațiu frumos decorat. În cazul acestor șefi, vei face o impresie bună și le vei bucura simțurile vizuale cu un obiect de decor cu o prestanță clasică, aparte.

Ceasurile de birou vintage, globurile pământești, suporturile de cărți, seturile de șah cu finisări speciale sau statuetele din rășină și bronz sunt doar câteva dintre obiectele de decor nemuritoare pe care i le poți oferi în dar.

Indiferent de tipul de șef pe care îl ai, este important ca atunci când te gândești să-i oferi un cadou, să folosești personalitatea sa și hobby-urile sale out-of-office, ca inspirație.

Mai mult, personalizează cadoul cu o felicitare amuzantă, cu vorbe de suflet sau cu o urare clasică, în funcție de stilul acestuia. Indiferent ce alegeți, cu siguranță vor fi încântați că ați dedicat timp pentru a crea un cadou special.

Pentru mai multe idei de cadouri pentru șefi sau cadouri corporate, în general, și pentru consultanță în oferirea lor, puteți vizita my-man.ro online sau puteți face o vizită în showroom-ul MyMan de pe Bd. Ferdinand I nr 47.

Citește și: Sfaturile unui Gift Concierge despre cum să surprinzi dăruind cadouri corporate, în mediul de afaceri

  •  
  •  
  •  
  •  
  •