IB Cargo anunță parteneriatul cu Damco în România

IB Cargo parteneriat Damco

IB Cargo SRL, casa de expediții care oferă servicii complete de transport (aerian, maritim, rutier peste tot în lume și pentru orice tip de cargo) a fost oficial desemnată ca unic reprezentant Damco în România, potrivit unui comunicat de presă.

Citeşte şi Discuții pentru un parteneriat Orange-Microsoft (Video)

Damco, parte a grupului A.P. Moller – Maersk Group, este unul dintre liderii mondiali care oferă de peste 100 de ani servicii de transport și soluții logistice în întreaga lume. Damco are peste 11.000 de angajați în peste 300 de birouri din 90 țări și reprezentare în alte 30 de țări. În 2012, a înregistrat o cifră de afaceri de 3.3 miliarde de dolari, a transportat 2.7 milioane TEU pe mare și peste 210.000 tone în aer.

Începând cu luna ianuarie 2014, operațiunile Damco sunt reprezentate pentru clienții acestora din România sau a căror marfă tranzitează țara noastră, de către IB Cargo, aceștia din urmă preluând activitățile legate de: încărcare, descărcare, documentație, formalități vamale, transbord, buyersa€™s consolidation pentru clienții grupului danez.

Citeşte şi Vodafone ar putea prelua Ono, cel mai mare operator de cablu din Spania

„€œParteneriatul cu Damco ne încântă și ne onorează, în același timp, întrucât reprezintă o recunoaștere a profesionalismului echipei IB Cargo. Cu această ocazie, IB Cargo va oferi și mai multe opțiuni de încredere clienților săi, putând deservi cu ușurință locațiile de interes pentru aceștia”, a declarat Cătălin Putineanu, directorul general al IB Cargo.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •