Anca Pascu: Un seminar cu Robin Sharma poate schimba la 180 de grade vieţile participanţilor

Pe 17 septembrie va avea loc evenimentul de business al anului 2015. Robin Sharma, unul dintre cei mai proeminenţi speakeri despre leadership la nivel internaţional, revine la Bucureşti pentru a susţine seminarul “Best performance tactics for success”.

În luna septembrie, Robin Sharma va veni pentru a treia oară în România. Seminarul pe care îl va susţine se adresează liderilor, managerilor şi antreprenorilor care doresc să ridice moralul angajaţilor lor, să sporească încrederea acestora în organizaţia pe care o conduc şi să crească productivitatea afacerilor lor în aceste vremuri tumultoase. Mai multe detalii despre eveniment găsiţi AICI.

Manager Express a discutat cu organizatorul acestui eveniment, Anca Pascu, CEO de la Diamond Experience, despre importanţa unui astfel de seminar în Romania.

Cât timp aţi pregătit evenimentul care va avea loc pe 17 septembrie?

Pregătim aceste eveniment de un an de zile, tocmai pentru că ne dorim ca audienţa să aibă parte de o experienţă foarte plăcută şi să rămână cu multe lucruri interesante.

Cum a reacţionat Robin Sharma la ideea unui nou seminar în România? 

Robin Sharma este foarte încântat că va veni în România, din nou.

Ce părere are Robin Sharma despre mediul managerial de la noi din ţară?

Gândiţi-vă că din toate ţările din Europa, în care putea să meargă acum, în 2015, Robin Sharma a ales să vină la noi. Şi tocmai pentru că are o părere foarte bună despre mediul managerial din România, vom organiza şi un eveniment privat pentru un Club exclusivist al CEO din România, unde Robin Sharma va discuta doar cu ei şi pentru ei.

De ce este important un astfel de seminar la noi în ţară?

Interacţiunea cu Robin Sharma este una care te marchează într-un sens pozitiv. Oamenii îşi vor putea găsi mai uşor echilibrul între viaţa personală şi cea profesională. Un astfel de eveniment, cu o personalitate care este în top 5 guru din întreaga lume, poate să schimbe la 180 de grade vieţile oamenilor în aşa fel încât aceştia să reuşească să îşi folosească potenţialul la maximum.

Credeţi că modelul lui Sharma – „lider fără titlu” – se potriveşte mediului de afaceri din România? Dacă da/nu, de ce?

Consider că mai ales în ultimii ani a devenit extrem de necesar să fim lideri fără titlu. Cred că dacă toată lumea din România ar aplica pentru 1 an ceea ce ne învaţă Robin Sharma, am ajunge cu siguranţă pe primul loc în Europa. Să nu uităm că el a studiat ani de-a rândul pe unii dintre mai buni CEO, sportivi, oameni de business, antreprenori şi a inţeles ce fac toţi aceştia ca să fie în top 5% dintre cei mai buni în domeniul lor. Exact aceste învăţături ni le va transmite el la evenimentul din 17 septembrie, din Bucureşti.

Câte persoane aproximaţi că vor participa la eveniment?

Peste 1.500 de oameni.

(Foto: Look Media Profile)