Trainer Communication Interact

Candidatul ideal

Cum ne-ar plăcea să fii:
* cu studii superioare de specialitate: absolvent(ă) al/a Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine (specializarea engleză – germană)
* flexibil
* cu capacitate de adaptare rapidă la cerinţele clientului
* orientat către client
* curios şi doritor de dezvoltare continuă
* cu spirit de echipă

Descrierea jobului

Ce face un trainer:
* livrează cursuri de comunicare de afaceri într-una dintre limbile străine
* gestionează portofoliul de clienţi
* adaptează fiecare curs la industria clientului respectiv

Descrierea companiei

Misiune:
Îmbunătăţim abilitatea clienţilor noştri de a implementa strategii şi de a gestiona schimbările.

Despre noi:
Credem că schimbarea este o necesitate a momentului pe care îl parcurgem. Ne-am propus să devenim catalizatorul schimbării de care orice organizaţie are nevoie pentru a face faţă provocărilor pieţei.
Facem acest lucru prin fructificarea oportunităţilor pe care le observăm, alături de clienţii noştri, dar şi prin alianţele strategice pe care le-am construit şi pe care le dezvoltăm în continuare.

Activitatea noastră se bazează pe un know-how dezvoltat la nivel global. Soluţiile pe care ţi le oferim provin de la parteneri din Canada, Africa de Sud, Hong Kong, SUA, Australia, Marea Britanie şi Franţa. Lor li se adaugă şi experienţa noastră locală şi de pe pieţe emergente.

În cei 17 ani de experienţă, am devenit un partener internaţional pentru clienţii din România, Europa, SUA şi Asia. În acelaşi timp, am reuşit să reprezentăm avangarda inovaţiilor în domeniul trainingului.

Am dezvoltat parteneriate cu importante organizaţii internaţionale de training pentru ca tu şi colegii tăi să beneficiaţi de cursuri de dezvoltare profesională cu succes verificat la nivel global. Îţi suntem alături pentru a alege cele mai bune soluţii ce se vor adapta perfect domeniului tău de activitate.

Am construit o echipă competentă. Cu traineri profesionişti, licenţiaţi de către partenerii noştri externi.

Încă din 1997, am introdus metoda interactivă în trainingurile de limbi străine. Elaborând propria metodă, am creat manuale de predare a limbii engleze de afaceri şi a limbii române pentru străini.

Cum e să fii trainer la Interact

„Îmi place pentru că am ocazia dimineaţa să vorbesc despre strategie cu un director general, la prânz, să mă joc cu cifre cu un departament financiar şi seara, să ascult prezentarea unui nou produs de la un director de vânzări – toate asezonate cu dezvoltare personală, dinamism şi o echipă plină de energie”, Alina Chirvase – Trainer Interact Communication din 2005

„Îmi alimentează curiozitatea nativă şi nevoia de a face ceva nou în mod constant”,
Andreea Doica – Trainer Interact Communication din 2006

Trimite-ne CV-ul tău împreună cu o scrisoare de intenţie la interact@i-interact.ro, telefon / fax: +4 021 326 81 70 şi poţi să te alături echipei Interact.

Află mai multe despre noi la: www.i-interact.eu

  •  
  •  
  •  
  •  
  •