MBA Tour: Școlile internaționale de business își prezintă oferta de mastere în România, pe 9 mai

Cele mai prestigioase școli de business din lume ajung în România, pe 9 mai, pentru a-și prezenta oferta de mastere. Evenimentul face parte din Access MBA Tour, un turneu mondial în care profesioniștii în afaceri pot fi selectați pentru programe de studii ale acestor universități.

Sub denumirea MBA One-to-One Events, turneul își propune să ofere profesioniștilor din domeniul afacerilor șansa de a vorbi personal cu reprezentanții unora dintre cele mai respectate școli de business de pe mapamond.

Citește și Atenţie, vin vulpoii bătrâni!

Programele MBA sunt concepute pentru profesioniștii în afaceri care dețin o diplomă de licență sau un alt document echivalent studiilor de licență și care sunt fluenți în limba engleză. Participanții la eveniment trebuie să aibă minimum 2-3 ani de experiență relevantă în domeniu.

Accesul la eveniment se face prin completarea unui formular. Cererea voastră va fi analizată cu atenție, astfel încât să fiți selectați pentru întâlniri individuale cu școli de afaceri care corespund așteptărilor voastre. Procesul de selecție se desfășoară de către o echipă internă de 10 consultanți, echipă coordonată de Dr. Kalin Yanev, doctor în psihologie.

Formularul de înscriere se poate completa AICI.

Beneficii participării la  MBA One-to-One Events

În cadrul evenimentului, participanții pot lua parte la discuții cu reprezentanții școlilor și cu masteranzii, pot obține informații despre burse, dar și o perspectivă asupra procesul de admitere.

Printre universitățile care vor lua parte la eveniment se numără și: IE Business School; HEC Paris MBA; ESADE Executive MBA; Georgetown-ESADE Global Executive MBA; Manchester Business School; KATZ Graduate School of Business, University of Pittsburgh; National University of Singapore; University of Hong Kong; WU Executive Academy – Vienna University of Economics and Business și Louvain School of Management – UCL.

Citește și Young Managers Program – O tranziție lină și fără cucuie pentru managerii nou-promovați

”O diplomă de MBA este cea care poate atesta că aveți bagajul necesar de aptitudini și încrederea necesară pentru o schimbare radicală în carieră, o poziție de top management, sau o creștere a salariului pe o perioadă de trei ani, potrivit Financial Times Global MBA Rankings 2014. Oportunitatea de a învăța împreună cu profesioniști din întreaga lume va poate ajuta să vă consolidați rețeaua de cunoștințe din business, să vă extindeți perspectivele de carieră și va prezintă oportunități de a transforma ideile antreprenoriale în oportunități de afaceri”, se arată pe pagina evenimentului.

(Foto: Luftphilia/www.flickr.com)