„IMM ReStart – Descoperă-ţi potenţialul”, pe 26 martie 2015, la Braşov

Doingbusiness.ro dă (re)startul seriei de conferinţe „IMM ReStart – Descoperă-ţi potenţialul” 2015 cu un eveniment organizat pe 26 martie la Braşov (Hotel Kronwell, Centrul de Conferinţe “Kronwell Ceremonies”). Evenimentul se adresează managerilor şi antreprenorilor, oferind un cadru interactiv pentru dezbaterea subiectelor actuale de business, precum şi prezentări ale oportunităţilor şi instrumentelor utile în dezvoltarea afacerilor. Consultanţi şi furnizori de soluţii şi resurse pentru IMM-uri, precum şi traineri de renume vor oferi participanţilor o perspectivă 360 de grade asupra principalelor arii de interes şi de dezvoltare a afacerii.

Consultanță fiscală, financiară și legislativă pentru IMM-uri

Vor fi abordate subiecte din sfera consultanţei fiscale, financiare şi legislative. În contextul în care finanţarea activităţii curente şi a investiţiilor rămâne şi în 2015 una dintre cele mai acute probleme cu care se confruntă antreprenorii, programul include prezentări privind oportunităţile de finanţare alternative (leasing, bursă de valori, accesare fonduri europene). Dincolo de acestea, evenimentul de la Braşov aduce în dezbatere noutăţile din domeniul reglementărilor fiscale ăi legislative (EY România), principalele riscuri pentru afaceri, soluţiile de asigurare şi management al riscului (Allianz-Ţiriac Asigurări), insolvenţa şi asigurarea de credit comercial (Coface). Completând perspectiva de business, prezentările privind oportunităţile de dezvoltare personală abordează subiecte legate de motivarea personalului, relaţionare sau psihologia vânzărilor, susţinute de către reprezentanţii EY România şi Equatorial.

Soluții tehnologice

Sesiunea de workshop aduce în prim plan cele mai noi instrumente şi soluţii din sfera tehnologiei, disponibile antreprenorilor în „era hiperconectivităţii”. Subiectele propuse se referă la modul corect de gestionare a software-ului (BSA), soluţiile de raportare şi analiză pentru a lua cele mai bune decizii de management (SAS România), mobilitatea şi resursele de date (Microsoft România), optimizarea costurilor prin soluţii fixe şi mobile (Telekom) şi, nu în ultimul rând, direct marketing, generare leaduri de vânzări, comunicarea şi portalurile de business (Kompass România).

Întâlnirile private gratuite cu vorbitorii conferinţei rămân şi în programul de anul acesta şi pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=brasov.

„IMM ReStart este mai mult decât o conferinţă, oferind antreprenorilor o perspectivă complexă prin integrarea componentelor de consultanţă specializată, resurse şi instrumente dedicate dezvoltării, training de dezvoltare personală şi întâlniri private cu specialişti din companii de renume”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Participarea la IMM ReStart este gratuită şi se face pe baza de înscriere prealabilă. Proiectul va continua în 2015 cu evenimente organizate la Arad (28 aprilie 2015), Sibiu (12 mai 2015), Piteşti (28 mai 2015), Iaşi (11 iunie 2015), Târgu Mureş (17 septembrie 2015), Galaţi/Brăila (15 octombrie 2015) şi Oradea (12 noiembrie 2015). Pentru mai multe informaţii despre agendă, vorbitori şi înscrieri, vă rugăm să accesaţi site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/30.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •