Learning Architect oferă tuturor românilor, gratuit, programul online de antrenare a mindsetului „România cu mintea deschisă”

Learning Architect ofera tuturor romanilor, gratuit, programul online de antrenare a mindsetului „Romania cu mintea deschisa”

După un an greu, cu o multitudine de încercări, în perioada 1 decembrie – 31 ianuarie, Learning Architect oferă cadou tuturor românilor, de ziua noastră, un program gratuit prin care ne pregătim mintea pentru a rămâne deschiși, flexibili, conectați cu oamenii , indiferent de contextul extern. Programul „România cu mintea deschisă” poate fi accesat prin descărcarea aplicației de mobil LearnON și include:

• 10 episoade video – cu informatii si tehnici de antrenare a mentalității

• 12 misiuni de învățare – prin care participanții aplică practic ceea ce au descoperit

• Comunitate deschisă – în care cursanții pot împărtăși idei și pot adresa întrebări

• Resurse de învățare – personalizate după interesele fiecăruia

„România cu mintea deschisă” este o călătorie de învățare online care se adresează tuturor celor interesați să privească în interiorul lor și să își dezvolte o mentalitate care îi va ajuta să facă față cât mai bine provocărilor actuale și viitoare.

„Trăim un 1 decembrie pe care nu ni l-am imaginat și ne-am gândit să oferim, din ce avem noi de dat, un dar care să facă bine. Noi suntem în contact cu foarte mulți oameni, participanți la training, oameni din companii și mulți ne spun că se simt obosiți după acest an dificil, un an care ne-a pus la încercare reziliența. Soluții magice nu există și este o parte de suferință inevitabilă aici, pentru că fiecare dintre noi a pierdut ceva, unii am pierdut obiceiuri, experiențe, alții mai mult, joburi, relații, oameni. Însă noi credem că există o soluție care ne poate ajuta pe toți, pe termen lung, și anume să devenim mai conștienți și să ne antrenăm mindsetul. Mentalitatea, suita de gânduri, atitudini, credințe reprezintă filtrul prin care procesăm ceea ce ni se întâmplă.”- Stefania Antone, Managing Partner Learning Architect.

Cei interesați de acest program îl pot accesa prin intermediul aplicației de mobil LearnON, disponibilă gratuit în Magazin Play și App Store.

Learning Architect este o companie de training aflată în top 3 în clasamentul celor mai bune companii de training din România, conform feedback-ului furnizat de aproximativ 600 de profesioniști în domeniul resurselor umane (L&D Industry Survey 2019, Learning Network).

Informații suplimentare pot fi obținute de la Gabriela Roșu, Customer Success Manager Learning Architect, gabriela.rosu@learning-architect.ro, www.learning-architect.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •