Leadership prin tehnici de navigație maritimă

Ledership prin navigatie maritima

Creative&Bright în parteneriat cu Yachting Holiday lansează „The Blue Adventure”, programul de leadership prin tehnici de pilotare a navelor  maritime. Programul durează 3 zile, se desfășoară pe Marea Mediterană, iar prima serie de antrenament se va forma pentru perioada 18-21 mai.

Programul li se adresează liderilor din companii, care se află în poziții de top și middle management și care conduc echipe formate din minimum 5 persoane. Conceptul programului este unul experiențial și are la bază principiul fundamental al navigației, respectiv capacitatea de a determina poziția navei și drumul de urmat în siguranță între două puncte.

„Ofițerii din marina militară americană respectă patru principii de gestionare a riscurilor: acceptă riscul doar atunci când beneficiile sunt mai mari decât costul, nu accepta riscuri inutile, anticipează și gestionează riscul prin planificare, ia decizii în condiții de risc asumat. Practic, am construit alături de partenerii noștri “The Blue Adventure”, un program combinat de leadership, menit să antreneze abilitatea  de a lua decizii de business în medii nesigure și contexte diferite, de a lucra în echipă, de a depăși rutina și de a conduce  echipele către succes”, declară Dana Tudor Tănase, Managing Partner Creative & Bright.

Leadership în largul mării

Managerii care participă în acest program vor deprinde, pe de o parte, abilități de conducere a unei nave prin tehnici de navigație costieră, estimată, astronomică, împreună cu principii de leadership aplicate de ofițeri ai armatelor marine în timpul unei operațiuni. Cea de a doua componentă a programului este mai relaxantă și axată pe aventură, treasure hunting, jocuri de echipă, tehnici de supraviețuire, menite să întărească lucrul în echipă, comunicarea, gestionarea situațiilor imprevizibile și management schimbării.

După testarea în faza beta, programul este funcțional și va fi derulat în perioada mai-octombrie 2017. Echipa de proiect a ales Marea Mediterană pentru implementarea “The Blue Adventure”, un beneficiu fiind apa mult mai liniștită decât în cazul Mării Negre și cu salinitate mai mare, ceea ce reduce semnificativ inconvenientele legate de răul de mare. De asemenea, toate activitățile se vor desfășura în condiții de maximă securitate, la bordul ambarcațiunilor se va afla în permanență o echipă medicală specializată. Mai multe informații aici.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •