Care sunt eforturile si costurile asociate generarii unui nou client?

“8 moduri de a castiga clienti noi”, “Cea mai rapida cale de a castiga clienti”, “10 moduri creative de a atrage clienti noi”, “Cum sa castigi clienti noi folosindu-te de cei vechi”, “11 moduri in care sa iti dublezi numarul de clienti”, “Castiga clienti noi fara a-i indeparta pe cei vechi”…si lista continua la infinit.

buzzAparent oricine cunoaste nenumarate moduri de a atrage si de a mentine clientii. Sute de site-uri, carti de specialitate, manuale, medii de socializare,  zeci de pasi de urmat care iti vor da tot atatea raspunsuri si tarife.

Buzz iti ofera un singur raspuns! Business networking! Nu exista absolut nici un substituent pentru interactiunea personala. Participand la eveniment, vei avea ocazia de a cunoaste manageri si antreprenori din alte domenii, persoane cu care vei putea socializa, colabora si dezvolta relatii de afaceri durabile. Spre deosebire de alte evenimente asemanatoare din Romania, Buzz este diferit deoarece aloca un timp mai indelungat micro-intalnirilor, ofera diversitate avand  invitati din fiecare domeniu de activitate si asigura lipsa competitiei prin faptul ca nu vor fi prezenti mai multi manageri sau antreprenori din acelasi camp de activitate.

In cadrul micro-intalnirilor invitatii vor avea ocazia de a interactiona, de a schimba carti de vizita si de a discuta despre produsele/serviciile pe care le pot oferi. Astfel se creeaza o asociere puternica intre antreprenor si firma sa.

Clientii sunt mult mai deschisi in momentul in care interactioneaza direct, fata in fata, cu persoana ce are putere de decizie intr-o firma. Este mult mai usor sa gasesti parteneri, furnizori, investitori si in general pe oricine te-ar putea ajuta, in momentul in care te intalnesti personal cu acestia sau cand iti sunt recomandati. Scopul networking-ului este de a stabili relatii pe termen lung, reciproc avantajoase,  pentru a spori profitabilitatea. O recomandare sau o introducere cu caracter personal poate fi echivalentul unei campanii de marketing costisitoare. Participand la eveniment, generarea unui nou client te poate costa mai putin de 5lei, reducandu-ti considerabil timpul si banii investiti, spre deosebire de oricare alta campanie.

La evenimentul din data de 23 mai de la Bucuresti, gazduit la Hotelul Crowne Plaza, vor participa 100 de antreprenori si manageri, direct interesati de a cunoaste alti oameni de afaceri si de a colabora cu ei.

BUZZ este cel mai eficient eveniment de business networking din Romania dedicat antreprenorilor si managerilor. www.networking.com.ro

 

Beneficii participant

-perfectionarea abilitatiilor de vanzari si de networking
-oportunitatea de a cunoaste antreprenori si manageri din domenii variate
-oportunitatea de a promova produsele si serviciile proprii
-oportunitatea de a genera noi clienti
-oportunitatea de a primii recomandari si de a fi recomandati.

Rezerva un loc pana pe data de 19 mai si primesti: o reducere de 25% din costul de participare si un abonament Forbes gratuit pentru 6 luni! http://www.networking.com.ro/inscriere-eveniment/

 

Va invitam sa aflati si alte detalii precum:

Ce inseamna o micro-intalnire?
Care este programul evenimentului?

Care sunt speakerii care vor participa la eveniment?

accesand website-ul: http://www.networking.com.ro/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •