Cum poate să-ţi fie util lucrul cu personal temporar în organizaţia ta?

Conditiile economice curente schimba regulile. Legislatia muncii a parcurs in ultimii ani modificari cauzate de accelerarea schimbarilor organizationale si nevoilor noi create. Aceste aspect creeaza o atentie sporita asupra modului in care se desfasoara atat procesul de recrutare, dar si asupra formei de angajare a salariatilor. La nivel global, organizatiile au deja o practica deja formata in lucrul cu personal temporar, iar aceasta modalitate de lucru le-a adus numeroase avantaje.

Grafton isi doreste sa abordeze in mod inovator piata din Romania si sa fie promotorul adoptarii lucrului cu personal temporar, ca raspuns la nevoile de flexibilitate si acoperire personalului de lucru pe perioade cu cereri greu previzibile.

Numarul pozitiilor deschise in munca temporara a crescut semnificativ in Romania – aproximativ 40.000 de angajati fata de aproximativ 3.000 acum 12 ani. Aceasta metoda reprezinta o solutie strategica solida pentru companii care nu sunt pregatite pentru angajari pe termen lung, insa au nu mai putin nevoie de munca de calitate si personal competent care sa se ocupe de proiecte critice ale afacerii.

“Suntem foarte increzatori in receptivitatea companiilor la aceasta metoda de lucru. In egala masura, la Grafton Recruitment suntem mandri sa putem oferi servicii complete pe acest segment, cum ar fi: munca temporara profesionala sau industriala, white/blue collar, tranzitie de personal, management interimar sau externalizarea serviciilor de salarizare.”, a declarat Robert Kicsi, Country Manager Grafton Recruitment Romania.

In cadrul evenimentului din 25 aprilie, Grafton Romania isi propune sa deschida o platforma de dialog cu comunitatea HR din Romania in care sa supuna dezbaterii teme importante si foarte actuale in domeniul recrutarii, in special sub aspectul schimbarilor accelerate din mediile organizationale. Cu o serie de instrumente inovative, Grafton doreste sa creeze spatiul unui schimb autentic de opinii si perspective multiple prin care sa descoperiti cum va poate fi util in domeniul in care activati.

 

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Innovation at Work

oana.pasare@grafton.ro

www.grafton.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •