Târgul de carte Gaudeamus Radio România 2019

Targul Gaudeamus Radio Romania

Au mai rămas doar câteva zile până la debutul celui mai aşteptat eveniment anual din industria cărţii, de un sfert de secol: Târgul Gaudeamus Radio România.

Iniţiat şi organizat de către postul public de radiodifuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, va avea loc în intervalul 20 – 24 noiembrie 2019, în premieră în Pavilionul B2 Romexpo. Ediţia 2019 a Târgului de carte Gaudeamus Radio România din Bucureşti se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Peste 8.000 mp de standuri care vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri – îi aşteaptă pe cei care vor trece pragul târgului în perioada 20 – 24 noiembrie.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România, ediţia Bucureşti 2019, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12, la standul Radio România.

Ca şi la ediţiile precedente, numeroase categorii de public vor avea accesul gratuit: preşcolari, elevi, studenţi, cadre didactice, bibliotecari, profesionişti din domeniile editorial / educaţional, membrii uniunilor de scriitori, jurnalişti, pensionari, persoane cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora, grupuri organizate.

Pentru vizitatorii care nu se încadrează în aceste categorii, accesul în incintă se va face pe baza biletelor (în valoare de 5 lei) şi a abonamentelor de intrare (în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada), care vor constitui suportul pentru Tombola Gaudeamus. Programul de vizitare este zilnic între orele 10 şi 20.

Câteva puncte de interes

Standul Humanitas vă așteaptă cu: peste 1.000 de titluri, reduceri între 10% şi 30%, preţuri speciale la ediţiile de colecţie, valabile numai în zilele târgului, 27 de evenimente, prilej de întâlnire cu Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Ana Blandiana, Ioana Pârvulescu, Horia-Roman Patapievici, Lucian Boia, Dan C. Mihăilescu, Grigore Leşe, Radu Paraschivescu.

Editura Polirom va participa la cea de-a XXVI-a ediţie a Tîrgului Internaţional de Carte „Gaudeamus” – Carte de învăţătură cu peste 1.500 de titluri, toate aflate la reducere: 30% Colecția Junior, 20% titlurile apărute înainte de 2019, 10% Colecția Top10+, 10% titlurile publicate în 2019.

Curtea Veche Publishing vă așteaptă cu reduceri de 25%, multe titluri noi și întâlniri cu autorii preferați, printre care Adrian Cioroianu, Alec Bălășeșcu, Traian Berbeceanu, Marian Godină, Trupa VUNK, Joseph Hadad, Diana Bulimar, Elena Butuc (LaLena.ro), Poveștile Cristinei.

Te-ar putea interesa și: ”Cum să conduci ca să construiești Încrederea” – seria a 2-a de conferințe, cu Horia Roman Patapievici

  •  
  •  
  •  
  •  
  •