Allview X2 Soul Pro: Primul smartphone românesc de lux

Allview X2 Soul Pro este primul smartphone românesc de lux și a fost lansat la Barcelona, în cadrul târgului Mobile World Congress. Prețul produsului este numai 1.700 lei, însă livrările vor începe în luna mai a acestui an.

„X2 Soul PRO este un device care inspiră simțurile și își adaptează culorile UI-ului la mediul înconjurător. Plăcut la atingere și la privire, smartphone-ul va surprinde într-un mod plăcut atât prin performanță, cât și prin funcțiile sale”, a declarat Lucian Peticila, managerul general al companiei brașovene.

X2 Soul Pro este un telefon din categoria super slim, având o grosime de doar 5,5 mm. Smartphone-ul este construit integral dintr-un aliaj metalic bazat pe aluminiu și magneziu, și acoperit cu sticlă rezistentă la șocuri și zgârieturi. Producătorii garantează că bateria rezistă minimum 13 ore în convorbiri și până la 11 zile în stand-by.

Display produsului de lux este de 5,2 inci, camera principală are 13MP, pe când cea frontală are 8MP, potrivit platformei on-line a companiei Allview.

Telefonul ascunde un procesor Octa Core pe 64-biți pe platformă MediaTEK de 1,7 GHz, 2 GB memorie RAM DDR3 și ultimul Android 5.0, Lollipop. Procesorul grafic Mali-T760 MP2 are frecvența de 700MHz, iar telefonul este capabil în rețeaua 4G LTE de viteze de transfer de date cu viteze maxime de până la 150 MB/s.

(Foto: Allview)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •