Pinto – o brățară pentru stocarea documentelor

documente

Inginerii companiei BeanBeam au inventat o brățară care poate stoca până la 64 GB de informație.

De acum, puteți renunța la USB-uri și platforme online pentru păstrarea documentelor importante. BeanBeam a creat Pinto, prima brățară din lume care funcționează prin Bluetooth, atât pentru trimiterea datelor, cât și pentru încărcare, potrivit reprezentanților BeanBeam.

”Pinto este la fel ca tipurile de stocare cloud, singura diferență este că brățara creată de noi este 100% sigură, protejată prin parolă, și poate fi folosită și fără o conexiune la internet”, a declarat unul dintre fondatorii companiei, Theo Dadamis.

Pinto are 10 mm grosime, 15 mm lățime și 55 de mm lungime. Poate fi folosită 24 de ore pe zi, iar pentru a o încărca, purtătorii trebuie doar să-și așeze mâna pe suportul cauciucat care se vinde odată cu brățara. Totodată, Pinto este rezistentă la apă și poate avea două culori – alb și negru. Prețul ei nu a fost încă anunțat.

În prezent, compania a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru dezvoltarea proiectului. Campania a debutat pe 20 ianuarie și se va încheia pe 6 martie. Obiectivul BeanBeam este să strângă 190.000 de dolari, din care s-au adunat numai 1.700.

(Foto: www.beanbeam.com)