57.000 de angajați din 18 țări participă la ediția din 2014 a Skanska Safety Week

Skanska Safety Week-1

Ca parte a eforturilor companiei de a o oferi și a menține condiții de muncă sigure pentru toți angajații de pe șantierele sale, Skanska organizează Safety Week, ediția 2014. Evenimentul va avea loc în perioadă 5-11 mai și va implica 57.000 de angajați, din peste 10.000 de proiecte, din 18 țări din Europa și America de Nord și Sud, potrivit unui comunicat remis Manager Express.

„Împreună pentru siguranța tuturor” este conceptul din acest an. În cadrul evenimentului ce se va desfășura pe parcursul a 5 zile, toți angajații, inclusiv sub-contractorii și furnizorii, vor participa la traininguri, demonstrații și workshop-uri. Acesta este al doilea an de la începerea lucrărilor la proiectul Green Court Bucharest, în care compania organizează Safety Week și în România.

Citește și Cum vom munci în 2020 – VIDEO

„Protejarea sănătății și siguranța sunt extrem de importante pentru Skanska și tocmai de aceea punem accent pe instruirea angajaților și pe procedurile de siguranță pe șantier. Safety Week reprezintă doar o parte a eforturilor noastre de a învăța împreună, alături de toți cei care intră în contact cu proiectul nostru: muncitori, furnizori, parteneri, clienți și comunitatea din jurul nostru. Am văzut anul trecut nivelul de implicare al tuturor participanților la eveniment și sunt sigur că și în acest an vom avea parte de informații valoroase”, spune Richard Burleigh, Președintele Skanska Construction România.

Ediția de anul acesta a Safety Week include activități precum: simulare cădere de la înălțime, un seminar despre nutriție și renunțarea la fumat, exerciții despre  modalitatea de acționare a unui stingător, despre utilizarea în siguranță a scărilor, platformelor și a schelelor, precum și o simulare de evacuare în caz de incediu.

Citește și How to Web MVP Academy

Totodată, toți angajații își vor asuma Angajamentul de Siguranță, un concept care a fost introdus în ediția din 2013 a Safety Week. Anul acesta, pe lângă asumarea unui nou angajament sau înnoirea celui existent, Skanska îi invită pe toți participanții să împărtășească cât de ușor sau de dificil le-a fost să își asume angajamentul pe parcursul anului trecut.

Safety Week este un eveniment tradițional în calendarul global al Skanska încă din 2005, fiind cel mai important eveniment de securitate organizat de către o singură companie. În fiecare an, Safety Week are un concept nou, care contribuie la creșterea gradului de conștientizare cu privire la aspectele de securitate a muncii și încurajează muncitorii să-și îmbunătățească comportamentul pe șantier.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •