Cristina Săvuică este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT)

Cristina Săvuică, Chief Happiness Officer al companiei de recrutare şi consultanţă în resurse umane Lugera, The People Republic, este noul preşedinte al Asociaţiei Române a Agenţilor de Muncă Temporară (ARAMT). Ea succede la conducerea asociaţiei Sorinei Donisa, al cărei mandat s-a încheiat la sfârşitul anului trecut.

Fondată în luna iunie 2010 de către cei mai mari jucători de pe piața serviciilor de resurse umane, ARAMT este organizaţia profesională de profil a agenţilor de muncă temporară din România.

Asociaţia reuneşte în prezent 18 companii internaţionale şi locale şi își propune setarea unor standarde de calitate ale industriei, sincronizate cu bunele practici la nivel european, flexibilizarea condițiilor de acces pe piața muncii și crearea de noi locuri de muncă.

Membrii ARAMT derulează, conform estimărilor, circa 70% din activitățile de muncă temporară din România, înregistrând o cifră de afaceri de peste 216 de milioane de euro în 2013, cu aproape 40 de milioane de euro mai mult decât în 2012. Aceasta reprezintă o creștere cu peste 20% față de anul precedent și cu peste 60% față de 2010.

Cristina Săvuică este absolventă a Facultății de Relații Internaționale, din cadrul Academiei de Studii Economice București, are o experiență de peste 13 ani în domeniul resurselor umane, fiind cea care a deschis în România prima reprezentanță a companiei Lugera, The People Republic, astăzi una dintre cele mai importante companii de recrutare și furnizare de servicii de muncă temporară din România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •