Teme de actualitate in HR la cea de-a 10-a editie a Conferintei Nationale HR Club

Speakeri de renume mondial in domeniul resurselor umane vor sustine prezentari la cea de-a 10-a editie a Conferintei Nationale HR Club “HR Times”. Evenimentul va avea loc pe 30 octombrie 2014, la Hotel JW Marriott din Bucuresti.

Printre vorbitori, se numara Dr Marshall Goldsmith, ganditorul nr. 1 in leadership la nivel global; Lucas van Wees, VP HR Commercial & Global, KLM; Mei Cobb, Vicepresedinte, United Way Worldwide; Andy Headworth, Fondator, Sirona Consulting.

In cadrul evenimentului, aflat deja la cea de-a X-a editie, Dr Marshall Goldsmith va sustine un keynote speech pe tema cresterii angajamentului individual: “A New Approach to Increasing Engagement: Becoming the Person that You Want to Become” si un Master Class cu subiectul “What Got You Here Won’t Get You There: Helping Successful Leaders Get Even Better”.

Dr Marshall Goldsmith a fost nominalizat drept unul dintre cei mai influenti 10 ganditori din lume in materie de afaceri si cel mai respectat executive coach in cadrul ceremoniei bienale Thinkers50 din 2013 ce a avut loc la Londra. Este autor a 34 de carti de business care s-au vandut in peste doua milioane de exemplare, traduse in 30 de limbi si bestsellers in 12 tari. Doua dintre cartile sale – “Mojo” si “Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe” – au fost bestsellers in New York Times. A doua a fost bestseller si in Wall Street Journal si a fost recompensata cu Premiul Harold Longman pentru cartea de afaceri a anului.

Conferinta Nationala HR Club este cel mai important eveniment de resurse umane al anului reunind peste 400 de profesionisti in HR, manageri si antreprenori. Evenimentul din 30 octombrie 2014 marcheaza 10 editii ale Conferintei Nationale HR Club, ocazie cu care vom celebra “timpul HR-ului”, era in care resursele umane si talentul oamenilor fac diferenta si transforma o organizatie intr-una de succes.

Detalii despre agenda si vorbitori sunt disponibile pe microwebsite-ul Conferintei HR Times.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •