Vacanţe în Antalya de peste jumătate de milion de euro, cumpărate la Târgul de Turism

Vacanţe în Antalya de peste jumătate de milion de euro, cumpărate la Târgul de Turism

Prestige Tours, turoperator specializat în vacanţe pe charter în Antalya, a vândut sejururi în valoare de peste 520.000 de euro, în perioada târgului de turism. Ofertele speciale dedicate târgului de turism continuă până la finalul săptămânii pentru cei care nu au putut să îl viziteze în perioada 16-19 februarie sau urmează să finalizeze toate detaliile rezervărilor în această săptămână.

Dintre pachetele vândute în perioada târgului, cel mai scump are o valoare de 5.200 de euro pentru TUI Magic Jacaranda, de cinci stele, din Side/Antalya, cazare şapte nopţi cu Ultra All Inclusive, transport cu avionul, taxe de aeroport, transferuri, asigurare medicală şi storno, asistenţă turistică. Cel mai scump hotel vândut în perioada târgului de turism a fost Maxx Royal Belek Golf Resort, de cinci stele, unde o cameră pentru şapte nopţi cu Maxx all inclusive, a fost cumpărată cu peste 4.400 de euro.

“Ne aşteptăm la o creştere de 50% a pachetelor vândute pentru sezonul 2017, după ce în 2016, un an în care Turcia a fost în lumina reflectoarelor, noi am înregistrat o creştere de 400% faţă de anul anterior. Turistii români au încredere în produsul nostru, apreciază vacanţele în resorturile din Antalya, unde se simt răsfăţaţi şi se pot relaxa împreună cu familia şi prietenii. În plus, au la dispoziţie o serie de oferte atractive, pe care le construim special pentru turiştii români. Chiar în prima zi după târg am publicat ofertele noastre pentru seniori, care până la finalul zilei au adus deja rezervări pentru 126 de turişti”, declară Elena Anghel, director general Prestige Tours.

În premieră în acest sezon, o vacanță de vară în Antalya se poate achizitiona la preț fix de 399 de euro + taxele de aeroport (95€)/persoană, respectiv 416 euro + taxele de aeroport (95€) /persoană, indiferent de perioadă sau oraşul de plecare: Bucureşti, Cluj-Napoca, Suceava şi, din 2017, Arad. Pachetul de şapte nopţi cu ultra all inclusive este valabil în cazul a două hoteluri din Side, Lake and River şi Port River, şi conţine transport cu avionul, transferuri, asistenţă turistică, asigurare medicală şi storno. Până la finalul lunii martie, un turist care a achiziţionat o vacanţă în Antalya va intra în cursă pentru câștigarea unui Fiat 500, oferit drept premiu la tombola organizată în parteneriat cu cele două hoteluri.