Cât de utile mai sunt cărțile de vizită

Cât de utile mai sunt cărțile de vizită

Cărțile de vizită ar putea să își piardă utilitatea, informează LinkedIn.

Ilya Pozin, CEO al companiei Open Me, este de părere că cea mai practică variantă de a ne lăsa datele de contact în zilele noastre este mailul. Ilya spune,de asemenea, că lucrurile ar putea evolua chiar și până la punctul în care, în câțiva ani, oamenii vor folosi ochelarii Google Glass pentru a face schimb de informații doar dintr-o privire.

Ilya Pozin propune câteva alternative pentru cărțile de vizită:

1. Folosește Inbox-ul

Desigur, este dificil să stai să cauți datele de contacte ale unei persoane între zeci de mailuri, mai ales când trebuie să dai rapid un telefon. Există, însă, un serviciu denumit WriteThat.Name. Este un instrument util care permite realizarea de update-uri automate printre contacte.

WriteThat.Name scanează semnătura persoanelor cărora le trimiți mailuri, le selectează datele de contact. Site-ul este ușor de folosit și de pe telefon, prin urmare, te va ajuta să iei mult mai ușor adresele persoanelor pe care vrei să le contactezi ulterior.

Mai mult, contactele se vor salva și în telefon și vor rămâne și în cloud.

2. Lasă-ți Smartphone-ul să își facă treaba

Dacă vrei să renunți la cărțile de vizită convenționale, poți încerca în locul lor o aplicație de telefon denumită Bump. Aplicația este disponibilă și pentru iPhone și pentru Android și permite transferul de informații din telefon în calculator.

Iar dacă nu ești încă pregătit să renunți în totalitate la cărțile de vizită, atunci, o variantă de aplicație este CardMunch care transformă cărțile virtuale obișnuite în unele virtuale. Avantajul este că toate informațiile pot fi conectate cu cele de pe LinkedIn.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •