Ce ai facut astazi pentru a te apropia de visul tau?

Te astepti sa te trezesti intr-o dimineata si sa-ti realizezi visul dintr-o data, intr-o singura zi? Aristotel a spus „Suntem ceea ce facem in mod repetat„. Succesul este un obicei de zi cu zi. Succesul sta in lucrurile mici pe care le faci in fiecare zi, cele care te vor aduce mai aproape de destinatie.

mexCursurile sunt o alegere la indemana oricui pentru a te specializa intr-un domeniu. Cu siguranta te-ai intrebat: oare cum au fost realizate reclamele de pe Internet? In ce program? Cat a durat realizarea lor? Cat castiga cel care le-a realizat?

Cursurile de Photoshop organizate de Beeds Media iti ofera o cale de a afla raspunsul la toate aceste intrebari. Daca iti doresti sa lucrezi intr-o agentie de publicitate si nu stii exact ce trebuie sa faci ca sa ajungi acolo, te invitam sa te inscrii la cursurile de Photoshop pentru incepatori, organizate in Bucuresti. Daca lucrezi in alt domeniu dar ti-ai dorit dintotdeauna sa iti poti modifica pozele din vacanta, cursurile de Photoshop reprezinta solutia potrivita pentru tine.

Radu Velcea, fondator Beeds Media: „Cursurile de Photoshop nu sunt doar pentru profesionisti. Photoshop este genul de program pe care ti-ai dori sa-l cunosti si doar ca hobby si exact asta oferim. Cursurile sunt structurate incat sa ofere cunostintele tehnice de baza pentru a lucra intr-o agentie de publicitate, dar in acelasi timp ofera si sfaturi rapide despre cum iti poti modifica pozele din vacanta.”

Cursurile de incepatori necesita doar cunostinte de utilizare ale calculatorului. Toate notiunile sunt explicate intr-un mod placut, intr-o atmosfera degajata, urmate de fiecare data de exercitii practice.

Iata ce spun cei care au urmat deja aceste cursuri:

Patricia Buzoianu: „Cel mai captivant curs pe care l-am facut in ultimii ani. Nota 20 pe toate planurile.

Adamache Iulia: „Cel mai bun si practic curs la care am participat.”

Sabina Stroescu: „Aveam nevoie de un curs de Photoshop pentru afacerea mea, intentionam sa economisesc bani facand singura design-ul pliantelor. Am ales cursul lui Radu, si a fost cea mai buna investitie pe care am facut-o in viata mea. Nu numai ca am invatat sa imi fac singura pliantele si materialele publicitare in 3 saptamani, dar ulterior am aplicat cu succes ce am invatat si in editarea pozelor pentru un magazin online. Acum ma misc extrem de rapid cu ajutorul scurtaturilor invatate de la Radu. Photoshop e un soft complex, si a face o neinitiata ca mine sa il inteleaga si sa il foloseasca cu succes intr-un timp atata de scurt e o performanta notabila! Multumesc Radu!

Chiar daca vrei sa te dezvolti profesional sau nu, cursurile oferite de Beeds Media te pot ajuta sa te hotarasti. Pentru ca ceilalti ti-o vor lua inainte, pentru ca proiectele vor continua sa vina, indiferent daca tu te-ai hotarat sau nu.

Singura diferenta intre a fi istorie si a face istorie, esti tu. Esti tu impotriva lor, esti tu impotriva „Nu pot!”, esti tu impotriva „Incep la anu’!”, statistici si scuze. Inscrie-te la cursurile de Photoshop si descopera ca poti! www.cursuriphotoshop.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •