Anda Drilea, numită Director de HR al Jacobs

Anda Drilea a renunțat la poziția de Director HR în cadrul PepsiCo, pentru a ocupa funcţia de Director HR pentru regiunea Europei Centrale şi de Sud al companiei Jacobs Douwe Egberts.

Compania Jacobs Douwe Egberts, rezultată în urma fuziunii diviziei de cafea a giganţilor Mondelez şi D.E. Master Blenders, a recrutat-o pe Anda Drilea în funcţia de Director HR, conform datelor de pe LinkedIn-ul Andei.

Anda Drilea are o experienţă de aproximativ 20 de ani în resurse umane, ultima funcţie pe care a deţinut-o fiind cea de Director de HR pentru zona Balcanilor de Est și Vest în cadrul PepsiCo, prezent pe piaţa locală cu două divizii, una de băuturi răcoritoare (Quadrant-Amroq Beverages) şi una de snacksuri (Star Foods E.M.). A lucrat în cadrul PepsiCo timp de nouă ani, anterior activând în firme precum Nobel Communications sau PwC.

Absolventă a facultăţii de Psihologie din cadrul Universităţii din Bucureşti şi a unui MBA Româno-Canadian în cadrul University of Ottawa (în parteneriat cu ASE Bucureşti), Anda Drilea conduce acum departamentul de resurse umane al companiei care are în portofoliu branduri de cafea precum Jacobs sau Tassimo.

(Foto: PepsiCo)