Angelo Zuccala, noul General Manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest

Angelo Zuccala este noul General Manager al hotelului Crowne Plaza Bucharest, hotel deținut și operat de către ANA Hotels. Anunțul a fost făcut pe 7 aprilie.

“Sunt încântat să mă alătur echipei Crowne Plaza Bucharest într-un moment atât de favorabil, în care hotelul a trecut printr-o renovare substanțială a camerelor, iar investițiile continuă, urmând să includă zona de fitness, de piscină și sălile de conferințe și de bal. Hotelul Crowne Plaza este foarte bine poziționat atât pentru călătorii în interes de afaceri, care apreciază proximitatea de zona de afaceri din nordul și împrejurimile cu multă verdeață, perfecte pentru relaxare și pentru organizarea evenimentelor în aer liber, cât și pentru turiștii care sunt interesați de o alternativă rezonabilă la hotelurile mai scumpe din centrul orașului. Pentru piața locală, vom aduce concepte noi, interesante și inovatoare de Food & Beverage, atât în interiorul hotelului cât și în exterior, un exemplu în acest sens fiind dezvoltarea serviciului de catering. Aștept cu nerăbdare să îmi aduc contribuția la dezvoltarea acestui hotel astfel încât să devină numărul 1 pe segmentul său competitiv până la sfârșitul lui 2015!”, a spus Angelo Zuccala.

Experiența lui Zuccala

Angelo Zuccala are o experiență de 19 ani în industria ospitalității, ultimii 12 fiind petrecuți în cadrul InterContinental Hotels Group, hotel deținut și operat tot de către ANA Hotels. La InterContinental Hotels Group, Zuccala s-a specializat în vânzări, food & beverage și în managementul operațiunilor, potrivit unui comunicat de presă al ANA Hotels.

Prima sa poziție de senior management în cadrul IHG a fost la Intercontinental Carlton Hotel Croisettes, Cannes, începând din 2002, unde a condus departamentul de vânzări, evenimente și banqueting, în contextul dinamic al multiplelor târguri, evenimente de tip MICE și al renumitului Festival de Film de la Cannes. În 2008, Angelo a preluat o poziție de conducere în Food & Beverage în cadrul Intercontinental Hurghada Resorts and Casino in Egypt, după care, în 2009, a revenit în Europa în calitate de Director al Hotelului Intercontinental din Malta. Din mai 2012, Angelo a deținut poziția de Executive Assistant Manager al hotelului Intercontinental din București, coordonând operațiunile renumitului hotel bucureștean.

”Experiența de anvergură internațională a lui Angelo Zuccala în managementul hotelurilor de tip upscale va constitui o valoare incontestabilă pentru Crowne Plaza Bucharest”, au susținut reprezentanții ANA Hotels.

Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest este un hotel de 4 stele, deschis în 1998, ca parte a lanțului internațional Crowne Plaza Hotel Chain, cu peste 4.500 de proprietăți în întreaga lume. Crowne Plaza Bucharest este situat în partea de nord a Bucureștiului, în apropiere de Piața Presei. Hotelul dispune de 164 de camere situate pe 3 etaje, 16 săli de conferințe, o zonă de fitness și o piscină.

(Foto: Facebook Ana Hotels Romania)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •