“Asasinul economic” – John Perkins vine în România

John Perkins, autorul bestseller-ului “Confesiunile unui Asasin Economic”, va veni pentru prima dată în România pe 9 octombrie, în cadrul unei serii de evenimente organizate de  Asociația Pachamama România şi Asociaţia Heritage. Acesta va participa, în perioada 9 – 19 octombrie, la o serie de seminarii şi workshop-uri pe teme economice, în mai multe oraşe din România.

Jessica Beach shoot

John Perkins se va afla în premieră în Romania și va susține la Iași în data de 9 octombrie 2014 primul worshop în cadrul căruia va dezvălui secretul unei economii durabile şi pentru o planetă curată. John Perkins este cofondator al Pachamama Alliance.

”În contextul în care criza economică a avut impact asupra fiecăruia dintre noi, iar cartea “Confesiunile unui Asasin Economic” a înregistrat un mare succes în România în 2012, am considerat necesar să organizăm aceste evenimente pentru a comunica românilor care este noua imagine asupra economiei mondiale în viziunea lui John Perkins. Pe parcursul șederii lui în România John Perkins va încerca să intre în contact cu toate ONG-urile din România care își dedică activitatea drepturilor naturii și dezvoltării unei economii durabile și dedicate omului și vieții. Deja are stabilite întâlniri cu Asociația Roșia Montană și cu asociația care se ocupă de protejarea zonei Pungești din Moldova și de contracararea acțiunilor desfășurate de compania Chevron în această parte a României.” declară Alexandra Postelnicu, președinta Asociației Pachamama România.

John Perkins este un american cu studii de economie, care a lucrat la Banca Mondială și a cunoscut din interior tot sistemul de bancar internațional. Acum John Perkins este scriitor de best-seller-uri și co-fondatorul și președintele Pachamama Alliance.

John Perkins este autorul câtorva cărți citite în toată lumea: Confessions of an Economic Hit Man -“Confesiunile unui Asasin Economic”, Shapeshifting, Hoodwinked: An Economic Hit Man Reveals Why the World Financial Markets Imploded. Aceste cărți au devenit bestseller-uri la scurt timp de la lansare.

Partenerul evenimentelor este Editura Litera, editura care s-a ocupat de editarea și difuzarea cărții ”Confesiunile unui asasin economic” de John Perkins. Cu ocazia fiecărui eveniment vor fi organizate împreună cu Editura Litera standuri cu vânzare de cărți și sesiuni de autografe cu John Perkins.

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •