Călin Clej – noul Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise

PepsiCo anunță o nouă schimbare în echipa de marketing: Călin Clej, care a ocupat poziția de Senior Manager Marketing, PepsiCo East Balkans Beverages & East Europe Carbonated Soft Drinks Platforms, a fost promovat în poziția de Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise. Din noua poziție, el va coordona platformele de Brand şi Trade Marketing pentru băuturile din portofoliul PepsiCo în România, Grecia, Bulgaria, Serbia, Albania, Croația, Macedonia, Muntenegru, Bosnia, Malta, Cipru și Israel, cuprinzând peste 67 de milioane de consumatori.

În noul rol, Călin Clej va asigura buna implementare a planurilor integrate de activități pentru băuturile PepsiCo și va dezvolta noi sinergii în regiunea piețelor balcanice.

“Povestea mea alături de PepsiCo a început acum treisprezece ani, timp în care mi-am dezvoltat abilitățile și experiența, lucrând pentru unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Sunt încântat să preiau această funcție, care îmi va permite să gestionez planuri de activități integrate pentru băuturile PepsiCo într-o regiune mai mare și mai provocatoare din Europa”, a comentat Călin Clej, Marketing Director, PepsiCo Greater Balkans Beverages & South Eastern Europe Franchise.

Călin Clej conduce, în Romania și în regiune, dezvoltarea platformei de comunicare pentru toate băuturile din portofoliul companiei: Pepsi, 7UP, Mirinda, Mountain Dew, Rockstar, Prigat, Lipton și Gatorade.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •