Canal 33: Un post românesc de business. Ce promite patronul că va difuza

În curând, familia de posturi televizate se va mări cu un canal dedicat mediului de afaceri. Este vorba despre Canal 33, care a primit licența de emisie în şedința de marți a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Alexandru Răducanu, fondatorul revistei Business Woman, a primit o licenţă audiovizuală pentru a lansa televiziunea de business Canal 33, care ar urma să emită în următoarele luni. Canal 33 va fi patronat de o sociatate din care fac parte Alexandru Răducanu (97%) şi Cristina – Adriana Sîrbu (3%). Anterior, societatea mai încercase să obțină licență, însă toate cele patru solicitări au fost respinse, pe motiv că proiectul nu este consistent. Însă marți, la a cincea solicitare, membrii Consiliului au decis cu unanimitate de voturi să acorde această licenţă pentru lansarea Canal 33, potrivit Mediafax.

”În România există o precaritate a informaţiei în domeniul financiar-economic. Din acest punct de vedere, consider oportună şi necesară apariţia unui post de business serios”, a spus Alexandru Răducanu, în şedinţa CNA de marţi.

Ce va oferi Canal 33

Studioul Canal 33 se află în cartierul Militari din Bucureşti, iar echipa televiziunii va fi formată din peste 70 de persoane.

Răducanu a mai spus că televiziunea Canal 33 va fi una ”profesională, elegantă şi curată” și că sunt, din 2014, afiliați la CNN ca post de business tematic. Acesta a adăugat că televiziunea Canal 33 va difuza, zilnic, mai multe jurnale de business şi o serie de emisiuni, care vor contribui la sporirea educaţiei financiare a populaţiei. De asemenea, televiziunea ar urma să difuzeze emisiuni de interes public, precum ”Rom de succes”, ”Forumul maghiar de afaceri” şi ”De veghe patriei”.

(Foto: Erin Costa/www.flickr.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •