Carlson Rezidor anunță deschiderea Park Inn by Radisson Bucharest

Carlson Rezidor, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, anunță lansarea primului Park Inn by Radisson în România: Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence.

Park Inn by Radisson va fi situat chiar lângă hotelul Radisson Blu din Capitală și va fi deschis în al patrulea trimestru al anului 2015. Complexul hotelier va fi parte din prima proprietate cu două branduri deținută de Carlson Rezidor în țară.

„Suntem încântați să aducem brandul Park Inn în România, o țară cu mult potențial pentru locuri de cazare adresate segmentului mediu de piață, atât în București, cât și în alte câteva orașe mai mici. Valorificând succesul cunoscut deja de Radisson Blu, Park Inn ne va ajuta să ne adresăm și altor segmente de piață și va face posibilă abordarea comună a activităților de vânzări, marketing și operațiuni”, a declarat Wolfgang M. Neumann, Președinte și CEO al Rezidor.

Facilitățile complexului hotelier

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va avea la bază planurile Creneau International, o agenție belgiană de design cu multă viziune și fler în ceea ce privește tendințele viitorului. Hotelul va pune la dispoziția clienților 210 camere și apartamente, un lobby lounge și bar, un restaurant deschis non-stop, patru săli de întâlniri cu o zonă de servire adiacentă, dar și 80 de locuri de parcare.

Park Inn se va adresa atât turiștilor, cât și celor ce călătoresc în interes de serviciu, cu o atenție specială pentru clienții ce doresc perioade de ședere mai lungi sau care vin însoțiți de familii. Complexul de clădiri include și o zonă extinsă de shopping și un centru de fitness cu piscină interioară și exterioară.

Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence va fi operat de grupul de hoteluri Rezidor, unul dintre cele mai mari și mai dinamice grupuri hoteliere din lume, cu peste 1.350 de hoteluri operaționale sau în construcție în 105 țări și teritorii, cu un total de 180.000 de camere. Portofoliul Carlson Rezidor include mai multe branduri internaționale: Quorvus Collection, Radisson Blu®, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® by Radisson și Country Inns & Suites By CarlsonSM. În cele mai multe hoteluri, oaspeții pot beneficia de Club CarlsonSM, unul dintre cele mai generoase programe de loialitate din industria ospitalității. Grupul de hoteluri Carlson Rezidor are 88.000 de angajați la nivel mondial și are sedii în Minneapolis, Minnesota (SUA) și Bruxelles, Belgia.

Mai multe informații sunt disponibile pe www.carlsonrezidor.com.

(Foto: Carlson Rezidor)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •