Cernica – atractivă pentru belgienii de la Liebrecht & wooD

Dezvoltatorul belgian Liebrecht & wooD pregăteşte două proiecte imobiliare de anvergură în zona de est a Bucureştiului, în apropiere de autostrada Bucureşti – Constanţa.

Potrivit site-ului www.ubifrance.fr., este vorba despre complexul Cernica Park şi despre un ansamblu rezidenţial. Investiţia se ridică la suma de 110 milioane euro, iar lucrările propriu-zise vor începe în 2016. Complexul va găzdui un outlet Fashion House, un hipermarket, o galerie comercială, magazine de tip DIY şi de mobilă etc., pe o suprafaţă de 88.000 metri pătraţi, fiind prevăzute şi 3.500 locuri de parcare.

De asemenea, reprezentanții Liebrecht & wooD au anunțat și planul unui drum cu o lungime de 4 kilometri, către autostrada București-Constanța, care va permite accesul direct către Cernica Park.
Liebrecht & wooD este activ pe piețele din Polonia, România și Rusia, unde a dezvoltat proiecte de birouri, retail și de depozitare, cu o suprafață totală de aproape jumătate de milion de metri pătrați. Dezvoltatorul belgian a intrat pe piața românească în 2001. În 2008, Liebrecht & wooD a deschis primul centru comercial de tip outlet din România, Fashion House, în cadrul proiectului West Park din cartierul Militari.

(Foto: www.liebrecht-wood.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •