Conferința Born2Succeed – Webinar gratuit cu Ketan Makwana

Pe 6 februarie, în cadrul conferinței Born2Succeed, va avea loc un webminar gratuit cu Ketan Makwan.

Ketan Makwana a pus bazele Youth Enterprise Live, un proiect susținut de Primul Ministru David Cameron, în care tinerii din Marea Britanie cu vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani pot să-și expună opiniile cu privire la educație, condițiile de angajare și companii. Antreprenor de succes, speaker internațional și business mentor, el a fost alături de peste 35.000 de oameni, din 11 țări în drumul lor spre succes.

În cadrul webinarului, toți cei prezenți îi vor putea adresa întrebări lui Ketan Makwana despre antreprenoriat, motivație, provocări și strategii pentru succesul în carieră. Obiectivul webinarului este de a le oferi participanților idei, inspirație și îndrumare pentru a-i ajuta să-și depășească barierele și fricile care îi împiedică pe aceștia să facă ceea ce își doresc.

Toți cei care vor să se înscrie, pot accesa link-ul

Ketan Makwana este director de operațiuni în cadrul Rockstar Youth, una dintre cele mai importante organizații de finanțare și mentoring din Marea Britanie, care a oferit finanțare de peste 8 miloane euro pentru 1.300 de start-up-uri dezvoltate de către tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani.

Webinarul cu Ketan Makwana va avea loc de la orele 20:00.

Participă la un webinar GRATUIT alături de Ketan Makwana

  •  
  •  
  •  
  •  
  •