Corina Neagu, HR Manager Securitas România, speaker la Meet the WOMAN! București

Corina Neagu, HR Manager Securitas România, speaker la Meet the WOMAN! București

Corina Neagu, HR Manager Securitas România, vine pe 29 octombrie la Meet the WOMAN! BUCUREȘTI și va discuta cu participantele despre tema „Spune-mi ce echipă ai, să-ți spun ce fel de manager ești!”.

„Domeniul resurselor umane este complex și inepuizabil în subiectele care se pot aborda. A forma echipe și a gestiona situații de criză, a fi un manager popular sau autoritar, a fi un leader autentic a€“ sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vom discuta cu dna Corina Neagu, speakerul evenimentului”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare și președinte Femei în Afaceri.

Corina Neagu are o experiență de aproximativ 20 de ani  în diverse domenii de  activitate,  în  ultimii  12  ani concentrându-se  în sferă resurselor umane: de   la   administrare   de personal,   compensații   &   beneficii,  cultură organizaționala,   bugete,   consultanță  în  legislația  muncii,  până  la recrutare,  training, coaching,  dezvoltare organizaționala, consiliere în carieră. Este autoarea a zeci de articole apărute în publicații  că  HR  Manager, Cariere  sau  pe  site-urile avocatnet.ro, lifetraining.ro, femei-în-afaceri.ro, careerconnect.ro.

Corina  este  pasionată  de oameni, este interesată de noutate, e dușmanul rutinei, iubește provocările și  îi  place să ia un proiect de la zero și să-l crească. E prin definiție un  formator,  de aceea consideră că a educa și a fi alături de oameni este ceva absolut normal.

Costul unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul se face doar după ce se primește confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate și beneficiază de 15% discount din costul taxei de participare.

DESPRE EVENIMENTELE MEET THE WOMAN!
Seria evenimentelor Meet the WOMAN! reprezintă, din anul 2009, evenimente de business networking, cu frecvență lunară, care oferă teme de actualitate, promovarea afacerilor și a femeilor-lider care au obținut excelentă în profesia lor. Proiectul se adresează femeilor aflate la începutul vieții profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Evenimentul va avea loc pe 29 octombrie, de la ora 19, la Capital Plaza Hotel. Detalii pe site-ul oficial.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •