Cum să-ţi construieşti brandul personal de la zero, cu Anna Heijker

Anna Heijker, specialist în comunicare şi Owner Pitches & Presentations S.R.L., este speakerul evenimentului Meet the WOMAN!, organizat de Femei în Afaceri în București, marţi, 7 octombrie 2014, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel. În cadrul evenimentului, vei afla „Cum să-ţi construieşti brandul personal de la zero”.

Anna Heijker - Communications Specialist

Anna Heijker este specialistă în comunicare, cu experienţă în Olanda, Australia, Vietnam şi România. Anna s-a specializat în crearea unor mesaje puternice, atât în comunicarea orală, cât şi în comunicarea scrisă. A susţinut traininguri pe teme ca: pitching, dezvoltarea abilităţilor de prezentare şi vorbire în public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comerţ Româno-Olandeză, Impact HUB Bucharest şi multe altele. A jurizat competiţii de public speaking pentru English Speaking Union Romania şi a fost speaker la mai multe evenimente de business, printre care Zilele Biz şi VoluntEurope.

„Reîncepem evenimentele de business networking din această toamnă cu un subiect de interes, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reuşi să ne diferenţiem şi să rămânem în mintea oamenilor, chiar şi atunci când pornim la drum fără bani, ajutor sau cunoştinţe”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •