Deloitte România își consolidează echipa, cu Lars Wiechen

Lars Wiechen s-a alăturat Deloitte România, ca Partener în cadrul Serviciilor de Consultanță Financiară. El va coordona departamentul de Servicii de evaluare şi modelare a afacerilor companiei.

Cu o experiență de peste 13 ani în companii din Big 4, în România și Germania, Lars a fost implicat în majoritatea tranzacțiilor de referință de pe piața românească, coordonând evaluări, atât în cadrul unor achiziții, cât și în scopul raportărilor financiare.

Pe parcursul celor nouă ani petrecuți pe piața românească, el a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea profesiei de evaluator, în calitate de membru acreditat al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați (ANEVAR) și membru al Comisiei de verificare și Monitorizare din cadrul ANEVAR.

Lars a absolvit un Masterat în administrarea afacerilor de la Universitatea din Frankfurt pe Main, Germania, și are o diplomă în Managementul afacerilor bancare de la Deutsche Bank, Hanovra, Germania. Lars este Contabil Public Autorizat (CPA) în Illinois/ Statele Unite ale Americii și este acreditat în Evaluarea Afacerilor (ABV). Totodată, deține un certificat în Investigarea Fraudelor Financiare (CFF) și este Contabil de Gestiune Autorizat (CGMA) de către Institutul American al Contabililor Publici (AICPA). Este membru al Serviciilor de Investigare a Fraudelor și Evaluare (FVS), parte a AICPA, membru al Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) și Evaluator European Recunoscut (REV).

  •  
  •  
  •  
  •  
  •