Deloitte România l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator Servicii de Consultanță Financiară

Deloitte Romania l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator Servicii de Consultanta Financiara

Deloitte România l-a desemnat pe Radu Dumitrescu Partener Coordonator al practicii de Consultanță Financiară, începând din luna iunie 2020.

Cine este Radu Dumitrescu

În noul său rol, Radu Dumitrescu coordonează echipele de servicii de suport în tranzacții și de reorganizare, de consultanță în fuziuni și achiziții, de investigare a fraudelor, precum și de evaluare economică și modelare financiară.

Radu Dumitrescu are aproape 20 de ani de experiență în analiză financiară, audit, fuziuni și achiziții, procese de due diligence, consultanță în finanțarea de proiecte și litigii.

Citește și: Opțiuni aflate la îndemâna angajatorilor în contextul COVID-19

El s-a alăturat Deloitte România în 2011 pe poziția de senior manager, iar în 2016 a devenit Partener Servicii Suport în Tranzacții, rol în care a coordonat echipele de consultanță în fuziuni și achiziții și de servicii de reorganizare.

A coordonat echipe multidisciplinare de experți financiari, fiscali și juridici în proiecte de due diligence și a lucrat la peste 250 de proiecte de servicii de suport în tranzacții, legate atât de achiziții naționale, cât și internaționale, precum și în tranzacții cu credite neperformante.

Este membru al Institutului Contabililor Autorizați din Anglia și Țara Galilor (ACCA), al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), al Camerei Auditorilor Financiari din România (CAFR) și al Autorității pentru Supravegherea Publică a Activităţii de Audit Statutar (ASPAAS).

Citește și: Sfaturi și măsuri de prevenție pentru antreprenori în situații de criză

„Radu Dumitrescu este un consultant financiar remarcabil, apreciat atât de clienți, cât și de colegi pentru profesionalismul și stilul său de lucru. Am încredere că, în noul său rol, va continua să contribuie la dezvoltarea practicii noastre de consultanță financiară punând accent pe sinergia echipelor, pe inovație în serviciile pe care le oferim și pe integrarea cu alte servicii Deloitte”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova.

Cu o echipă de 50 de experți, Deloitte este unul dintre cei mai importanți furnizori din România de servicii de consultanță financiară pentru companii locale și multinaționale din mediul privat și din cel public. În 2019, echipa de consultanță financiară a Deloitte România a fost implicată în peste 100 de proiecte complexe prin intermediul tuturor liniilor de servicii.

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •