Edenred România are un nou Director General

Vianney du Parc este noul Director General al Edenred România, companie emitentă de tichete de masă şi alte tipuri de carduri şi tichete preplătite. După un mandat de doi ani în România, Pierre Gagnoud, fostul Director General al companiei, va prelua managementul Edenred Spania. Anterior, Vianney du Parc a fost Director General al Edenred Polonia.

El este absolvent al Paris Business School, având studii postuniversitare în finanţe. După o primă experienţă ca auditor financiar la Deloitte, Vianney du Parc s-a alăturat departamentului de control financiar al grupului Accor, în 2005, devenind în 2008 Director Financiar pentru Accor Hotels în Europa de Est.

A intrat în grupul Edenred în 2010, pe poziţia de Controlor Financiar pentru Europa Centrală şi Scandinavia, pentru ca, în 2011, să fie numit director general al Edenred Polonia, pe care a  transformat-o într-un lider în inovaţie în industria serviciilor preplătite pentru companii. Sub conducerea sa, Edenred Polonia a lansat cardurile de masa Ticket Restaurant, precum şi carduri de cadouri şi carduri pentru programe sociale. “Sunt încântat să păşesc împreună cu Edenred România în noua etapă digitală a industriei tichetelor. Vom continua să inovăm pe piaţa românească a serviciilor preplătite, spre beneficiul comun al companiilor, al angajaţilor, al partenerilor afiliaţi şi al Statului”, a declarat Vianney du Parc.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •