Ernst & Young a nominalizat finalistul EY Tax Academy 2013

Bogdan Mihalache va reprezenta România la competiţia internaţională de fiscalitate Young Tax Professional Of The Year

Bogdan MihalacheErnst & Young anunţă alegerea finalistului care va reprezenta România la cea de-a treia ediţie a competiţiei internaţionale de fiscalitate, Young Tax Professional Of The Year. Bogdan Mihalache, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a fost desemnat câştigătorul competiţiei din acest an, urmând să reprezinte România în faza internaţională. Finala internaţională va fi organizată de Ernst & Young în august 2013, la Copenhaga, Danemarca.

Această competiţie este organizată în fiecare an de Ernst & Young şi le oferă studenţilor selectaţi din peste 20 de ţări din întreaga lume posibilitatea de a-şi demonstra abilităţile tehnice şi profesionale în domeniul fiscalităţii.

În România, 46 de studenţi au fost selectaţi din cei peste 400 de înscrişi pentru a participa la Ernst & Young Tax Academy. Ajunsă la a patra ediţie, Ernst & Young Tax Academy este competiţia locală prin care sunt recrutaţi juniorii ce se alătură departamentului de Asistenţă fiscală a Ernst & Young România în fiecare an. Pe parcursul a două zile, participanţilor li se oferă un program de cursuri, studii de caz şi teste prin care se face selecţia. În urma acestei ediţii, 10 finalişti au primit poziţii de consultant în cadrul companiei. Bogdan Mihalache, absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, a fost câştigător al competiţiei din acest an.

M-am hotărât să particip la EY Tax Academy din dorinţa de a mă afirma profesional. Am crezut de la început că EY îmi va oferi această şansă, ceea ce s-a şi întâmplat. Nu m-am gândit nicio secundă că voi câştiga. A fost o reală surpriză! Cât despre participarea mea la finala de la Copenhaga, voi da tot ce am mai bun pentru a reprezenta EY România cu succes. Mă bucur că am participat la această competiţie – rezultatul a fost neaşteptat de îmbucurător”, a declarat Bogdan după anunţarea rezultatelor EY Tax Academy 2013.

Juriul acestei ediţii a fost format din parteneri şi executivi  din cadrul departamentului de Asistenţă fiscală al Ernst & Young România: Venkatesh Srinivasan, Partener şi Director al departamentului, Jean-Marc Cambien, Partener, Alexander Milcev, Partener, Miruna Enache, Partener, Radu Tudoran, Director Executiv şi Adrian Rus, Director Executiv.

În cadrul finalei competiţiei internaţionale de la Copenhaga, studenţii vor rezolva studii de caz şi vor fi intervievaţi de către specialişti din juriu, care vor evalua abilităţile lor analitice, creative, dar şi practice. Juriul este format din reprezentanţi de marcă ai mediului academic, directori fiscali din cadrul unor corporaţii globale şi Parteneri care coordonează serviciile de Asistenţă fiscală în cadrul Ernst & Young. Aceştia vor selecta în final trei câştigători, care vor primi distincţia Young Tax Professional Of The Year, în cadrul unei ceremonii speciale.

Pentru mai multe informaţii despre Young Tax Professional Of the Year, vizitaţi site-ul competiţiei: www.ey.com/ytpy

  •  
  •  
  •  
  •  
  •