Fadlallah Zayyat, noul director general al JW Marriott București

Fadlallah Zayyat este, de la începutul lunii aprilie, noul director general al JW Marriott Bucharest Grand Hotel, înlocuindu-l din funcție pe Igael Porecki, director al complexului hotelier din București din 2009 până în prezent.

Aflat la primul mandat de director general, Zayyat a declarat că această funcție este o provocare profesională pentru că JW Marriott Bucharest Grand Hotel este o proprietate de o dimensiune semnificativă, aflată într-o piață competitivă. Mai mult, complexul hotelier se află într-un moment cheie, având în plan o renovare importantă.

Fadlallah Zayyat are o experiență de 20 de ani în compania Marriott, în care a evoluat de la poziția de general cashier (JW Marriott Dubai, 1994) la coordonarea financiară a 54 de hoteluri din 16 țări din diferite poziții de director financar zonal. Anterior mandatului de director general, Fadlallah Zayyat a fost director financiar zonal pentru Europa de Est.

Printre responsabilitățile sale au fost preluarea și rebrandingul primului hotel Marriott din Yerevan, participarea în echipă de pre-opening a hotelurilor Marriott și Courtyard din Tbilisi și poziția de Director de Rooms Operations la Marriott Varșovia, prima să misiune din afară disciplinei financiare.

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

JW Marriott face parte din portofoliului brandurilor de lux al companiei Marriott Internațional și este prezent în întreagă lume, în orașe și resorturi. În prezent, brandul număra 65 de hoteluri pe 5 continente. Marriott Internațional are peste 3.900 de proprietăți în 72 de țări și operează și francizeaza hoteluri sub branduri precum: Marriott, JW Marriott, Ritz-Carlton, Renaissance, Residence Inn, Courtyard, TownePlace Suites, Fairfield Inn, SpringHill Suites Inn și Bulgări. Compania are sediul central în Bethesda, Maryland USA.

Deschis în 2000, hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel are 402 camere, 12 săli de conferința (cu o suprafața totală de aprox 2000 mp), 6 restaurante, un centru de conferințe, o galerie de lux pentru cumpărături, cazino, spa și fitness.

(Foto: LinkedIn Fadlallah Zayyat și Facebook JW Marriott Bucharest Grand Hotel)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •