Firewalking seminar” a ajuns în România

banner300x250Extreme Training oferă ocazia unică de a experimenta Firewalking-ul, un instrument inedit de dezvoltare personală și profesională, prin organizarea evenimentului Leadership 530.

Conferința se desfășoară în București, pe data de 25 aprilie 2013, la Crystal Palace Ballrooms, Sala Roma. Speakerul și facilitatorul evenimentului este, nimeni altul, decât Bruno Medicina, cel care a adus în Romania conceptul de “Firewalking seminar”.

Pentru înscrieri și detalii suplimentare despre evenimentul Leadership 530  (25 aprilie 2013, București) puteți găsi pe site-ul dedicat: http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/.

Firewalkingul, deși pare o provocare fizică prin natura elementelor implicate în program, este, de fapt, un exercițiu mental de un înalt nivel.

Cum cei mai mulți oameni știu că acest lucru este imposibil fără să te arzi, actul în sine demonstrează că este posibil să schimbi paradigme mentale și să depășești orice obstacol. Mersul peste cărbuni încinși este cunoscut în lumea întreaga ca fiind cea mai eficientă tehnică de atingere a excelenței. Este o forță ce te va ajuta să obții performanțe maxime atât în activitatea profesională, cât și în viața de zi cu zi.

Este vorba despre înfrângerea temerilor, despre depășirea limitelor autoimpuse, despre întărirea încrederii în sine, despre dorința de a deveni mai bun, despre autodepășire și autocunoaștere.

Atât individual, cât și în echipă, participanții obțin beneficii substanțiale prin experimentarea unei trăiri unice pe durata întregului eveniment.

Conferința este recomandată echipelor întrucât este:

un eveniment de teambuilding foarte intens, incomparabil cu alte experiențe

un instrument puternic de dezvoltare organizațională pentru introducerea de noi obiective

oportunitate pentru energizarea și împuternicirea echipei

creșterea încrederii de sine și dezvoltarea capacității de decizie

acceleratorul de care aveți nevoie pentru a sparge rutina în care a intrat echipa

ocazia de a schimba orice paradigme sau limitări ale angajaților

 

Mai multe detalii despre evenimentul Leadership 530 se gasesc pe site-ul evenimentulului: http://www.traininguri.ro/conferinta-leadership-530/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •