Florin Grama, numit președinte al Asociației Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România

Florin Grama, director al diviziei Customer Service and Support, din cadrul Microsoft România, a fost numit în funcția de președinte al Asociaţiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL).

Noul președinte al ABSL România va coordona inițiativele strategice ale asociației pentru intensificarea interacţiunii şi colaborării la nivel de industrie, dezvoltarea viitoarei generații de specialiști în domeniu și creșterea vizibilității și a nivelului de atractivitate a României pentru investiţii străine.

Citește și: Violeta Luca, numită Head of Business Strategy în cadrul Microsoft

„Cred că industria serviciilor pentru afaceri este unul dintre principalele motoare ale dezvoltării economice din România în următorii ani. ABSL are un rol esențial în această evoluție, fiind principala organizație care susține activ colaborarea constantă și consolidarea interacţiunii dintre companiile din domeniu și autorităţi, cu obiectivul de a accelera creșterea industriei”, a declarat Florin Grama.

Florin Grama are o experiență de peste 15 ani în industria IT, deținând poziții cheie de management în multinaționale precum Microsoft România sau Siemens. În ultimii 3 ani, și-a dezvoltat cariera în cadrul Microsoft România, unde coordonează în prezent, din poziția de director al diviziei Customer Service & Support, cea mai vastă echipă de suport și servicii IT a Microsoft din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, formată din peste 550 de specialiști și consultanți.

Citește și: Microsoft va oferi Windows gratuit pentru telefoane și tablete

Florin Grama îl succedă la conducerea ABSL România pe Alexander Weigl, președinte al asociației în ultimii 3 ani, care se va dedica, mai departe, activității din cadrul HP, unde a preluat poziția de director al noii divizii Global Marketing Business Services.

Alături de Florin Grama, din consiliul director al ABSL fac parte Vivek Bakshi, general manager al diviziei International Operations din cadrul Wipro Technologies, Andrei Romanescu, managing director al HP Global Business Center, Cătălin Iorgulescu, managing director al WNS România, Daniel Bratu, vicepreședinte operațiuni în cadrul Genpact, Cosmin Pătlăgeanu, marketing manager în cadrul Luxoft România, și Giulio Medda, general manager al Office Depot Service Center. Totodată, Cătalin Ciupercescu deține poziția de manager operațiuni al asociației, iar Dana Isăroiu calitatea de secretar general al consiliului director.

Citește și: Satya Nadella zdruncină Microsoft-ul din temelii

ABSL reuneşte cele mai mari companii de profil din domeniile Shared Services Center (SSC), Business Process Outsourcing (BPO), Outsourcing IT (ITO) şi Cercetare Dezvoltare (R&D).

(Foto: news.microsoft.com)

  •  
  •  
  •  
  •  
  •