Fundaţia Post-Privatizare şi Maastricht School of Management România, parteneri în organizarea seminarului de Excelenţă operaţionala din cadrul Business Mentoring Program

Cel de-al treilea seminar, Excelenţă operaţională, susţinut de Bill Aulet, Managing Director la Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2013. Ca urmarea a parteneriatului dintre Fundaţia Post-Privatizare şi Maastricht School of Management România, seminarile din cadrul Business Mentoring Program se vor desfăşura la sediul MSM România.

Ne face mare plăcere să deschidem porţile noastre participanţilor la Business Mentoring Program, program de o valoare clară şi care reuşeşte să îmbine într-un mod atât de fericit experienţa academică de înaltă valoare cu experienţa practică de business. Activitatea noastră fiind complementară, nu mă pot decât bucura şi spera în colaborări viitoare bazate şi pe content, ambele instituţii având valori comune şi răspunzând unor nevoi clare de dezvoltare ale societăţii româneşti, în speţă ale tinerilor antreprenori”, a declarat Dora Surugiu, Managing Director al Maastricht School of Management.

poza bmp_bill auletBill Aulet, profesor  la  Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship şi lider de succes în domeniul afacerilor, având o experienţă de peste 25 de ani în toate domeniile legate de operaţiuni de înaltă tehnologie, marketing de produs şi strategii de finanţare se întoarce la Bucureşti pentru următorul seminar din cadrul Business Mentoring Program.

Cea de-a treia sesiune intensivă se adresează managerilor, intraprenorilor şi antreprenorilor care doresc să-şi edifice o strategie de extindere pe plan global prin intermediul atingerii unui nivel ridicat de excelenţă operaţională. Printre temele abordate se numară analiza celor mai bune măsuri şi soluţii din domenii diverse precum planificare, loialitatea consumatorilor, stabilirea preţurilor, resurse umane, promovarea inovaţiei, sistemele de control şi modalitatea în care acestea pot fi implementate pentru a fi eficiente.

Un aspect cheie abordat în cadrul acestui seminar va fi finanţarea. Bill le va explica participanţilor elemente pro şi contra strângerii de fonduri, cum se execută în mod corect un proces de acest tip şi modalitatea prin care fiecare manager poate lua decizii asupra corelării nevoilor de business cu o sursă corectă de finanţare. În mediul competitiv actual, inovarea nu este o opţiune. Din acest motiv, Bill a introdus în curriculă diverse subiecte legate de inovare, precum rolul acesteia în cadrul business-ului, cele mai bune practici pentru obţinerea dezvoltării afacerii şi modalităţile prin care se poate crea o atmosferă propice pentru inovare în cadrul companiei pe care o conduc.

În urma acestui seminar, participanţii vor putea integra în strategiile de business sau proiectele pe care le coordonează cele mai potrivite soluţii de alegere a acţionarilor, a surselor de finanţare, a posibilităţilor de inovare, astfel încât să îi ajute să obţină un avantaj competitiv pe piaţa în care activează.

Business Mentoring Program este un program de training, dezvoltat de Fundaţia Post-Privatizare, a cărui curriculă este gândită la nivelul de complexitate şi exigenţă corespunzător unui MBA. Seminariile programului sunt susţinute de către profesori de prestigiu de la două dintre cele mai importante centre de învăţământ din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship şi INSEAD. Programul este implementat şi dezvoltat în România de către Fundaţia Post-Privatizare.

Numărul de locuri în cadrul programului este limitat, dar încă se mai pot face înscrieri pentru seminarul de Excelenţă operaţională. Înregistrarea se face în urma completării unui formular disponibil pe site-ul www.businessmentoring.ro. Tot aici se pot găsi informaţii suplimentare despre Business Mentoring Program, calendarul workshop-urilor şi modalitatea de participare.

Web-site: www.businessmentoring.ro

Email: prosan.c@postprivatizare.ro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •