Irina Măndoiu, noul CEO al grupului Policolor-Orgachim

Irina Mandoiu, noul CEO al grupului Policolor-Orgachim

Consiliul de Administrație al grupului Policolor – Orgachim anunță schimbări în structura echipei de top management. Astfel, începând cu luna septembrie a.c., noul CEO al Grupului Policolor – Orgachim este Irina Măndoiu.

Cu peste 20 de ani de experiență în coordonarea vânzărilor, în distribuție, operațiuni și strategii de marketing, Irina Măndoiu a ocupat anterior funcția de director general adjunct al Albalact, una dintre cele mai mari companii din piața de lactate din România. Licențiată în Biologie, specializarea Protecția Mediului, Irina a răspuns provocării văzută drept o continuare firească a experienței și pregătirii sale profesionale.

“Avem know-how-ul intern, avem echipa bună și atașată emotional de companie și, nu în ultimul rând, avem produse și branduri valoroase’’ declară Irina Mandoiu, odată cu evaluarea grupului a cărui conducere a preluat-o.

Noul CEO al Policolor vorbește și despre oportunitățile grupului “ Suntem motivati să deschidem noi drumuri, să inovăm. Policolor este o școală continuă pentru industria de profil, școală de care beneficiază clienții nostri. În materie de Research& Development avem o echipă tânără de profesioniști, ingineri chimiști, laboranți. Mai mult, cu o echipa specializată putem crește aducând lucruri relevante în piață, tocmai pentru că acest grup este unul integrat, de la producția de materii prime, la cea a produselor finite, un mare avantaj pentru noi. ”

Primul lucru pe care Irina Măndoiu dorește să îl implementeze este unificarea proceselor de lucru în toate companiile care constituie grupul Policolor Orgachim. “Avem fabrici care produc vopsele pe baza de apa și în România, și în Bulgaria. Avem producție foarte specifică de materii prime în Bulgaria. Toate companiile grupului trebuie sa fie guvernate de aceleași norme, păstrându-și însă identitatea.”

  •  
  •  
  •  
  •  
  •