Marks & Spencer România are un nou General Manager

Evie Filissiadi, noul GM al Marks & Spencer

Voici la Mode România, compania care deţine franciza Marks&Spencer România, anunţă numirea lui Evie Filissiadi în funcţia de General Manager al M&S România. Ea se va ocupa de implementarea strategiei de expansiune a brandului pe piaţa locală.

Restabilirea brand-ului pe piață, îmbunătățirea experienței clienților în materie de cumpărare și extinderea gamei de produse oferite sunt principalele obiective strategice pe care doamna Filissiadi le va avea în vedere, urmărind începerea unei noi ere pentru M&S România.

 Marks&Spencer are o relație unică cu consumatorii săi. Sunt motivată de această relație să le oferim acestora cele mai bune produse și servicii. M&S este unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața de retail internațională și sunt convinsă că și în România va avea o dezvoltare chiar și mai rapidă în viitorul apropiat. Sunt pregatită să îmi asum misiunea Voici la Mode de a conduce M&S către adevăratul său potențial în România și am parte de toată susținerea partenerilor și echipei mele de profesioniști dedicați”, a declarat Evie Filissiadi, noul General Manager M&S România.

Evie a ocupat anterior poziţia de director financiar al Marks & Spencer Grecia şi Balcani. Cu o experienţă de peste 10 ani în M&S, a contribuit activ la dezvoltarea business-ului şi creşterea profitabilităţii. Cu o foarte bună înţelegere a zonelor operaţionale şi de dezvoltare din sectoarele de retail, industrial şi transport, Evie a coordonat proiecte corporate de anvergură în cadrul companiei.

Acordul dintre M&S și Voici La Mode Group pentru achiziționarea francizei Marks & Spencer România a intrat în vigoare din luna septembrie. Voici La Mode Group a acceptat să preia trei magazine Marks & Spencer din Băneasa Shopping City, Plaza Romania și București Mall, intenționând să își extindă operațiunile și să deschidă noi magazine în locații premium din țară.

Marks & Spencer a fost creat în 1884 și este unul dintre liderii pieţei de retail din UK. M&S este prezent în 50 de ţări, având peste 900 de magazine în UK, peste 400 de magazine la nivel internaţional şi 25 de magazine online.

Voici La Mode Group a lucrat în parteneriat cu Marks & Spencer din 1960. În prezent, deține și conduce 22 de magazine în Cipru şi România, incluzând magazine Marks & Spencer, CELIO, Wallis, Dorothy Perkins, Evans, dar şi lanţul de cafenele – restaurante Café la Mode.