McGuireWoods România are un nou Senior Manager

McGuireWoods România anunță că fostul secretar de stat Codrin Scutaru se alătură echipei în funcția de Senior Manager. Codrin Scutaru este considerat unul dintre cei mai buni sociologi și consilieri politici din România, contribuind frecvent cu articole științifice, sociologice și politice în diverse publicații locale. El este, de asemenea, un membru activ al comunității publice, susținând mai multe inițiative de responsabilitate socială.

Înainte de a se alătura echipei McGuireWoods România, Codrin Scutaru a fost secretar de stat și ministru adjunct la Ministerul Muncii, în Guvernul României. A mai deținut și funcțiile de consilier pe politici sociale în Cancelaria primului ministru, consilier de integrare europeană și consilier al ministrului muncii, precum și consilier al secretarului de stat și ministrului educației.

În sectorul privat, el a lucrat în calitate de consultant pe Public Affairs pentru investitori strategici din România. Scutaru a fost, de asemenea, Managing Partner în propria sa firmă de consultanță, oferind asistență mai multor clienți din Europa, inclusiv firme mari din domeniul financiar și al tehnologiei informației.

„Dată fiind experiența lui în Public Affairs, dar și expunerea de care a beneficiat atât în sectorul public cât și în cel privat, Codrin este un consultant valoros pentru echipa noastră. Sunt foarte încântată să îi urez bun venit,” a declarat Nadia Crișan, managing director McGuireWoods România.

Scutaru are o experiență relevantă privind mediul politic local și afacerile europene, o înțelegere profundă a politicilor publice și sociale, precum și abilități excelente de comunicare.

Despre McGuireWoods Consulting LLC

Fondată în anul 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de public affairs care oferă clienților săi servicii integrate de relații guvernamentale, comunicare strategică și de dezvoltare a afacerilor la nivel internațional. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, o firmă de avocatură internațională de top, cu peste 1000 de avocați. În 2014, McGuireWoods LLP s-a clasat în top 15 în „The Influence 50” realizat de The National Law Journal”, un raport anual al companiilor de Public Affairs din Washington D.C. McGuireWoods are birouri în peste 20 de orașe, printre care Washington, D.C., Atlanta, Austin, Chicago, Dallas, Houston, Los Angeles, New York, Richmond (Virginia), Londra, Bruxelles și București, România.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •