Meet the WOMAN! un nou eveniment Femei în Afaceri

Evenimentul Meet the WOMAN!, organizat de FEMEI IN AFACERI  pe 11 iunie 2013, ora 19:00, la Capital Plaza Hotel, o va avea ca speaker pe antreprenoarea Dana Becheru, Managing Partner F64, care va vorbi despre strategii pentru fidelizarea clienților.

Dana_Becheru_F64Fidelizarea clienților reprezintă o preocupare de prim-plan a companiilor și un factor important în evoluția unei afaceri. În contextul concurenței tot mai puternice, este nevoie de campanii inovatoare pentru a păstra aproape cumpărătorii. Femei în Afaceri, cea mai activă comunitate profesională de business dedicată femeilor din România, dezbate aceste aspecte în cadrul ultimului eveniment al acestei ediții Meet the WOMAN!. Invitată va fi Dana Becheru, co-fondator F64 Studio, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, pentru a vorbi despre “Fidelizarea clienților – un principiu al strategiei F64”.

Dana Becheru a intrat în lumea antreprenoriatului alături de Marian Alecsiu în 1990, în momentul în care mediul de afaceri românesc era abia la început. Împreună au pus bazele unui studio foto în magazinul Unirea, iar businessul a evoluat rapid. În 2011, sub conducerea lor, F64 a inaugurat cel mai mare showroom foto din Sud-Estul Europei, gândit ca un concept store pentru toți pasionații de foto-video.

“Dorim ca evenimentele Meet the WOMAN! să devină o sursă de inspirație pentru antreprenoarele aflate la începutul carierei. Dana Becheru este o femeie de afaceri cu multă experiență, care a crescut, împreună cu partenerul său de business, o companie puternică. Orientarea către clienți, dorința permanentă de a deveni lideri de piață, le-au adus succesul. În cadrul evenimentului din data de 11 iunie, vom afla care au fost motoarele dezvoltării businessului și vom dezbate strategii de fidelizare a clienților”, a declarat Alice Botnarenco, antreprenor, fondator și președinte al organizației Femei în Afaceri.

Meet the WOMAN!, un model de succes în business networking-ul românesc

Peste 350 de femei în afaceri (70% antreprenoare, 30% angajate în companii) au interacționat participând, în 2013, la cele opt evenimente de Business la Feminin, desfășurate în perioada 19 februarie – 11 iunie 2013, în București. De asemenea, la Brașov, unde organizația a deschis prima sucursală și a organizat două evenimente, au participat deja 90 de femei din mediul local de business.

Organizate de Femei în Afaceri, cea mai activă comunitate profesională de business dedicată femeilor din România, aceste evenimente au reprezentat un bun prilej pentru participante de a obține noi contacte de business, de a-și dezvolta afacerea și de a-și promova serviciile în cadrul proiectului Meet the WOMAN! care reprezintă un model de succes în ceea ce înseamnă business networking-ul în România.

Prezența constantă a participantelor arată preocuparea femeilor de afaceri din România față de crearea unui mediu de business sănătos, cele mai multe întreprinzătoare orientându-se, pentru dezvoltarea unei afaceri, către domenii variate: magazine online cu produse bio, dermatocosmetice, produse pentru copii, design floral, avocatură, clinici medicale, consultanță de imagine, agenție de social media etc. În România, aproximativ 37.000 de femei dețin o firmă, vârsta medie la care acestea intră în antreprenoriat fiind de aproximativ 40 de ani.

Seria Meet the WOMAN! reprezintă, din anul 2009, evenimente de business networking, cu frecvență bilunară, care oferă teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor și a femeilor-lider care au obținut excelență în profesia lor. Proiectul se adresează femeilor aflate la începutul vieţii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste într-un domeniu de activitate.

Fiecare eveniment este structurat în trei părți: o sesiune inițială de prezentare a fiecărei participante, una mediană, în care speakerul invitat prezintă o temă de business în 15 minute și inițiază un dialog cu audiența, și o sesiune finală de business networking, în care se pun bazele viitoarelor contracte.

 

Accesul la evenimentul din 11 iunie 2013, ora 19:00, de la Capital Plaza Hotel, se va face doar după confirmarea înscrierii, membrele Femei în Afaceri având prioritate. Costul participării este de 80 de lei (nu se percepe TVA), cu coffee break inclus. Rezervările se fac la: inscrieri@femei-in-afaceri.ro, iar detalii suplimentare se obțin la numărul de telefon 0726 272 088.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •