Monica Jitariuc, speaker la Meet the WOMAN!

O nouă ediţie din seria de evenimente lunare Meet the WOMAN! va avea loc în data de 21 aprilie 2015, la București. Monica Jitariuc, Managing Partner MSLGROUP The Practice, va fi speakerul evenimentului organizat de Femei în Afaceri şi care are ca temă „3, 2, 1, START la PR! Comunicare pentru startup-uri”.

Meet the WOMAN! se adresează atât antreprenoarelor, cât şi femeilor care lucrează în companii şi sunt specialiste într-un anume domeniu de activitate.

„Fie că suntem la început de drum, fie că avem o bogată experienţă antreprenorială, modul în care alegem să ne promovăm poate reprezenta o provocare. Împreună cu Monica Jitariuc, vom încerca să găsim cele mai bune modalităţi prin care PR-ul ne poate ajuta să ne facem cunoscuţi, prin soluţii inovatoare, şi fără să fim nevoiţi să investim un buget impresionant”, a declarat Alice Botnarenco, fondatoare şi preşedinte Femei în Afaceri.

Accesul la eveniment se face doar cu rezervare şi confirmarea înscrierii. Membrele Femei în Afaceri au prioritate şi beneficiază de 25% discount din costul taxei de participare.

Despre Monica Jitariuc

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienţă variată în comunicare. A lucrat de-a lungul carierei ei de 15 ani atât de partea clientului, cât şi de cea a agenţiei. A început făcând PR instituţional în cadrul Ministerului Apărării Naţionale. Apoi, a lucrat în advertising, marketing şi PR. A înfiinţat în 2010 departamentul de social media al agenţiei MSLGROUP The Practice pe care l-a condus ca Head of Social Media. Din 2013, este Managing Director al agenţiei, alături de Oana Bulexa.

Despre Femei în Afaceri

Înfiinţată în 2009 de Alice Botnarenco, organizaţia Femei în Afaceri dezvoltă proiecte care se adresează antreprenoarelor şi femeilor care lucrează în companii. În 2012, a reprezentat România la Global Summit of Women, cel mai mare forum economic internaţional pentru femei, a relansat site-ul www.femei-in-afaceri.ro, poziţionat ca un portal cu informaţii din mediul feminin de afaceri, şi a creat prima platformă online de business dedicată femeilor din România.

Pornită iniţial ca o comunitate online, Femei în Afaceri numără în prezent peste 2.000 de membre în grupul de pe Linkedin şi câteva mii de participante la cele peste 200 de evenimente de business networking desfăşurate pe parcursul a cinci ani de existenţă.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •