Părinte și manager – un eveniment de CSR și învățare

Joi, 4 decembrie, MMM Consulting va găzdui un eveniment de amploare care are ca obiectiv sprijinirea unui caz care merită toată atenția noastră, printr-o modalitate inedită de a învăța despre provocările “meseriei” de părinte și cea de manager, alături de copiii noștri.

Cazul pe care dorim să îl sprijnim prin acest eveniment este emoționant. Înainte de a împlini doi ani, Darius a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică. În prezent, este internat la o clinică din Germania, părinții făcând eforturi supraomenești pentru a-i putea susține tratamentul necesar. Cu sprijinul celor apropiați, s-au strâns 50.000 de euro, dar mai rămân de adunat 30.000 de euro. Au nevoie de solidaritatea noastră și de implicare financiară.

În acest sens, MMM Consulting dorește să contribuie la acest demers, organizând un eveniment interactiv de învățare, punând la dispoziția participanților metode și instrumente de lucru care să le ușureze munca, să le propulseze cariera, să le permită să ducă o viață de succes și echilibrată.

Astfel, invitații vor interacționa și vor împărtăși din provocările lor în munca de manager și cea de părinte, copiii vor înțelege mai bine ce înseamnă responsabilitatea și vor petrece timp de calitate alături de părinții lor, făcându-și, totodată, noi prieteni. Împreună, vom da o șansă micului Darius.

Întregul eveniment este organizat cu sprijinul Asociației Noi Orizonturi Familia care luptă pentru Darius, dar și al altor parteneri care ni s-au alăturat în acest proiect, precum Editura Publica, 121.ro, Amalia Savinescu și Toymania.

Toate fondurile colectate din biletele de participare vor pleca a doua zi, de Moș Nicolae, către Asociația Noi Orizonturi Familia, pentru a sprijini familia lui Darius.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •